Yeni bir yıl, yeni bir siz…  Belki yeni bir iş, belki yeni bir ev, belki yeni bir aşk ve en önemlisi yeni bir siz!
Yeni bir siz için atılacak ilk adım “Pi System Somon DNA Aşısı”…

Kimi zaman ruhumuzu iyileştirmek için terapiye katılıyor, yoga yapıyoruz. Bedenimiz için pilates, yürüyüş elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Peki ya aynaya baktığınızda ne görüyorsunuz? Aynadaki sizden ne kadar memnunsunuz ya da memnun musunuz? Hadi gelin yeni bir yıla, yeni bir siz için yenilenerek girin. Yeni biz sizle yepyeni bir yıla başlamak fikri sizi heyecanlandırıyor mu? Yaşımız kaç olursa olsun yenilenme, değişiklik fikri kimin hoşuna gitmez.  Şimdi iki dakikalığına aynadaki “yeni siz” siluetinize odaklanın ve hayal edin.  Cildiniz nem tutma kabiliyetini geri kazandığı için daha parlak, göz çevrenizde belirginleşmeye başlamış kırışıklar yok denecek kadar azalmış, sonra güneşlenmekten vazgeçemediğiniz için güneşin size hediye ettiği lekeleriniz de yok olmuş. Arkadaşınıza dert yandığınız yüzünüzdeki sarkmalar yerini daha gergin, elastikiyetini kazanmış görünüme bırakmış. Tüm bunlara ek olarak dudak çevrenizde de iyileşme ve kontüründe belirginleşme…  Hoşunuza gitti mi? Hadi itiraf edin, kim istemez böyle bir sihirli değnek efektini? Her daim bakımlı, her daim kendinizi iyi hissettirecek bir görünümü. Şimdi aklınızdan geçen sorunun cevabını veriyoruz, Pİ System Somon DNA Aşısı… Hadi o zaman Pi System Somon DNA aşısı protokolünü uygulatmaya…

Somon DNA Aşısı ile zamanı geri alabilirsiniz… Yıl kaç olursa olsun siz hep istediğiniz ve hissettiğiniz görünümde olun…

Zamanla çevresel faktörlerin etkisi, genetik mirasımız, alkol, sigara gibi alışkanlıklarımız, hareketsizlik, gerektiği kadar su tüketmemek cildin yaşlanmasına neden olmaktadır. Özellikle güneşin cilt üzerinde oluşturduğu tahribat, kuruma ve matlaşma ile birlikte ciltte lekelenmeler meydana gelir. İlerleyen yaşla birlikte cilt ne kadar nemlendirilirse de su tutma kabiliyetini yitirir. Kurumuş ciltte sarkma, ince kırışıklar başlar. Kış mevsimi cildin kaybettiklerini yerine koymanın tam zamanı. Üstelik uygulanacak protokolle cildiniz bahara ve yaza hazırlanmış olacak.  

Yaşlanma süresi boyunca, vücudu saran cildin etkilendiği her yüzeyde kullanıma uygundur. Cildin zaman içersinde karşı karşıya kaldı değişikliklere bağlı olarak ihtiyaca göre spesifik kullanım sağlamaktadır. Tedavinin başarıya ulaşması için cildin iyi değerlendirilmesi gerekmektedir. Öncelikle olarak cildin kalitesi, fotolojik yaşlanması ve kırışıklıkların derecesine bağlı olarak sınıflandırma kriterleri belirlenmeli ve buna bağlı olarak tedavi protokolü oluşturulmalıdır.

Pİ System Somon DNA Aşısının içeriğinde bulunan polinükleotidler ve saf hyaluronik asit molekülleri vücudun tamamen doğal elemanları olup, Mastelli Bio-Pharmaceutical tarafından geliştirilmiş patentli bir teknolojidir.