Göz Çevresi Kırışıklıklarını Giderin!



Göz Çevresi Kırışıklığı Nasıl Giderilir?

Göz çevresi çizgileri 20’li yaşlarda belirmeye başlar. Cilt kuruluğu, güneş ışınları, yaşın ilerlemesi, sigara ve alkol gibi sebepler dışında sıklıkla tekrarlanan mimiklerden de kaynaklandıkları için genç insanlarda da görülebilirler.

Göz Çevresi Kırışıklığı Genç Yaşlarda Oluşabiliyor !

Kazayağı olarak adlandırılan göz çevresi kırışıklıkları; yaşlı-genç, kadın-erkek neredeyse her yaştan insanın canını sıkan oluşumlardır. Cilt kırışıklıklarının, genellikle yaşlılıktan dolayı oluştuğu bilinir. Yani yaş ilerledikçe, ciltte kırışıklıklar oluşmaya başlar ve zamanla da artmaya devam eder. Ancak bu durum göz çevresindeki kırışıklıklar için pek de geçerli değildir. Göz çevresi kırışıklıkları genç yaşlarda da oluşabiliyor.
 
   Ancak tek sebep güneş de değildir. Kışın, karlı mekânlarda gözlüksüz dolaşmak da bu duruma sebep olmaktadır. Kar beyaz olduğu için, yere gelen güneş ışıkları, yerden yansıyarak gözlerimize vurur. Bu da yine gözlerimizi kısmamıza sebep olur ki, bu durumda da kazayağı kırışıklıkları oluşur.
 Yukarıda da belirttiğimiz gibi bu oluşumların en büyük sebepleri, güneş, kar ve uyuma şeklidir. Bu etkenleri göz önünde bulundurursak, göz kırışıklıklarını engellemek için şunları yapabilirsiniz.
-Karlı havalarda da aynı durum söz konusudur. Kar gerçekten de göz sağlığına fazlasıyla zarar vermektedir. Hem göz sağlığınızı korumak hem de göz çevresi kırışıklıklarını engellemek için güneş gözlüğü kullanın.
-Mümkün olduğunca, yüzünüzün üstüne uyumayın.
-Gözlerinizi kısmayı bilmeden kendinize bir alışkanlık haline getirdiyseniz, bu alışkanlıktan vazgeçmeye çalışın.
-Stresten, dertten, kederden uzak durun. Olaylara iyi açıdan bakın.


 Kazayağı kırışıklıklarının en büyük sebebi güneş ve yanlış uygulamalardır. Güneş ışığına fazlasıyla maruz kalan insanlar, hele de koruyucu olarak güneş gözlüğü takmamışsa, göz çevrelerinde bu kırışıklıkların oluşmasına sebep olurlar. Gözlerimize güneş vurduğu zaman ister istemez, gözlerimizi kısmak zorunda kalırız. İşte bu kısma hareketi, bu kırışıklıkları oluşturur. Bu durumun devamlı olması ise, kazayağı çizgilerinin kalıcı olmasına sebep olmaktadır.
   Bunların yanında, uyuma şekliniz de bir sebep olarak sayılabilir. Yüzünüzün üstüne uyuduğunuz zaman bu ihtimal artmaktadır. Sırt üstü yatarsanız sadece göz kırışıklıklarını değil, diğer yüz kırışıklıklarını da önlemekte etkili bir uygulama yapmış olursunuz.

Göz Çevresi Kırışıklıklarını Engellemek İçin Neler Yapılmalıdır?
-Güneş ışığına fazla maruz kalmayın. Böyle bir durum yaşamak zorunda kalsanız dahi güneş gözlüğü ve şapka kullanmaya özen gösterin.


Göz çevrenizdeki koyu halka, kırışıklık ve şişkinliğe veda etme vaktiniz geldi!
Düzenli kullanım sonrasında sonuç, elastikiyeti artmış, daha iyi tonlanmış ve derin nemlendirilmiş bir göz çevresidir.
Ürün, göz çevresine dairesel hareketlerle, nazikçe masaj yaparak uygulanır. Maksimum sonuç için sabah/akşam düzenli kullanım önerilir.

Somon DNA Aşısı Yaptırın !
Yaşlılığın bu ilk belirtilerine ilk müdahale; zamanı geriye saran pratik ve etkili yöntemin Somon DNA Aşısı Pİ System olduğunu belirten uzmanlar, göz çevresinin yeniden yapılandırılmasının bu sayede mümkün olduğunu belirtiyorlar.


Pi System Göz Çevresi Gençleştirme protokolü 20 yaşından itibaren yapılabiliyor. Sistem sadece enjektörle doktor tarafından uygulanılıyor. Protokol göz çevresindeki yaşlanmayı yavaşlatmasının yanı sıra meydana gelmiş hasarları da gideriyor. İnce çizgi, koyu halka gibi göz çevresi sorunlarını tedavi ediyor ve bu bölgeye nem ve elastikiyet desteği sunuyor. Göz çevresi protokolü 3 seans yapılıyor. Her seans aralığı 7-15 gün arasında kişinin ihtiyacına yönelik olarak belirleniyor. İlk seanstan itibaren iyileşme gözle görülür bir halde oluyor. Seans bitiminde ise sonuçlar yüz güldürücü boyutta. Göz çevresindeki elastikiyet artışına bağlı gerginlik ve hafif lifting etkisinin yanı sıra göz altındaki koyu halkalarda aydınlanma gözlemleniyor.


Somon DNA Aşısı Pİ System Hakkında Detaylı Bilgi için Tıklayın >>> http://www.somondnaasisi.com

Somon DNA Aşısı Pİ System Uygulama Noktalarını Öğrenmek için Tıklayın >>> http://www.somondnaasisi.com/#!uygulama-noktalari/cyw7


Peptid İçeren Ürünlerle İlgili detaylı Bilgi için Tıklayın >> www.renovasy.com