Göz Çevreniz İhmale Gelmez !


Göz Çevresi Neden Kırışır ?
Göz altı kırışıklıkları yaşla birlikte gelen, bazen cilt tipine göre daha çok veya az oluşan, beslenme, yaşam tarzı ve stresle yakından ilgili, pek çok kişinin problemidir. Yaşlandıkça cildimiz incelir ve esnekliğini kaybettiği bölgelerde kırışıklıklar başlar.


Göz altlarının kırışmasının ana nedeni sürekli tekrarlanan (örneğin gülümseme) yüz hareketleri olsa da düzensiz uyku ve beslenme, sigara ve alkol tüketimi, cilt bakımına özen göstermeme gibi diğer faktörlerin etkisi de göz ardı edilemez. Nedeni ne olursa olsun kırışıklığa kolajen eksikliği yol açar. Kolajen azaldıkça kırışıklıklar daha kolay oluşur.


Göz Çevresi Kırışıklıkları Nasıl Geçer?
Göz altı çizgileri soluk ve yaşlı görünmenizi yol açabilir. Bu soluk görünümden kurtulmak için neler yapmalıyız?
  • Göz kreminizi gözün iç bölümüne yakın sürülmemelidir. Bu bölüm çok hassas olduğu için kremin göz çevresine uygulanması doğru olacaktır.
  • Göz kreminizi sürmeden önce göz çevresinin makyajdan ve kirden arındırılması gerekmektedir.
  • Göz çevresi için kullanılan temizleme ürününün içeriğinde sabun, paraben ve renklendirici madde kesinlikle olmamalıdır. Bu ürünler göz çevresine büyük hasar verir.
  • Göz kreminizin içeriğinde peptid barındırması önemlidir. Peptidler cilt yapılandırması için büyük önem taşır. Çevresel faktörlerin zararlı etkilerini azaltır ve cilt yapısını güçlendirdiğinden dolayı yaşlanma sürecini yavaşlatır.
  • Göz kremlerinin düzenli kullanımı etkisini artırması için önemlidir. Bu sebeple sabah/akşam düzenli kullanım gerekir. Hücre yenilenmesi gece 23:00’da başlar sabah 04:00’da biter bu sebeple göz kreminiz gece kullanımı daha da etkili olacaktır.
  • Kreminizi göz çevresine dairesel hareketlerle nazikçe masaj yaparak uygulamanız gerekir.


Kırışıklıkların oluşma hızını yavaşlatmak için geç kalmış sayılmazsınız. Düzenli bir beslenme programı oluşturup özellikle antioksidan işlevi gören sebze ve meyveleri tüketmek size yardımcı olacaktır. Bu sağlıklı gıdalardan cildin kendini toparlaması için gerekli vitamin ve mineralleri de alabilirsiniz.
Her sağlık sorunu için tavsiye edilen düzenli egzersiz göz altı kırışıklıklarını azaltmak içinde geçerli. Egzersiz kaslarınızı ve cildinizi sıkılaştırır.

Uyku düzeniniz bozuksa ya da gerekenden az uyuyorsanız kırışıklıklar artacağı gibi göz çevresinde de morluklar ve torbalar oluşmaya başlayacaktır. Her gün yatağa aynı saatte girip tatil günleri dahil olmak üzere aynı saatte kalkarsanız vücudunuz bir süre sonra biyolojik saatini buna göre ayarlayacaktır.
Gün içinde yüzünüzü soğuk suyla bir kaç kez yıkamak gözenekleri küçültür ve cildinizi tazeler. Ayrıca kırışıklık olsun olmasın cilt sağlığını korumak için günde en az 8 bardak su içmelisiniz. Susuz kalan cilt kurur, esnekliğini kaybeder, gözenekler büyür ve kırışıklıklar artar.
Günümüzün çalışma ve şehir ortamında stresten tamamen kurtulmak mümkün olmuyor ancakstresi kontrol altına alarak cildinize vereceği zararları azaltabilirsiniz. Nefes teknikleri, spor ve yoga stresi düşürmeye yardımcıdır.

GÖZ ÇEVRENİZ İHMALE GELMEZ !

Göz çevresindeki hassas bölgeleri nemli tutmak ve bu bölge için özel olarak üretilmiş kremleri kullanmak ilk adımınız olabilir.

Göz Çevresi Sorunlarına Ve Yaşlanmaya Karşı Somon DNA Aşısı
Yaşlılığın bu ilk belirtilerine ilk müdahale; zamanı geriye saran pratik ve etkili yöntemin Somon DNA Aşısı Pİ System olduğunu belirten uzmanlar, göz çevresinin yeniden yapılandırılmasının bu sayede mümkün olduğunu belirtiyorlar.


Pi System Göz Çevresi Gençleştirme protokolü 20 yaşından itibaren yapılabiliyor. Sistem sadece enjektörle doktor tarafından uygulanılıyor. Protokol göz çevresindeki yaşlanmayı yavaşlatmasının yanı sıra meydana gelmiş hasarları da gideriyor. İnce çizgi, koyu halka gibi göz çevresi sorunlarını tedavi ediyor ve bu bölgeye nem ve elastikiyet desteği sunuyor. Göz çevresi protokolü 3 seans yapılıyor. Her seans aralığı 7-15 gün arasında kişinin ihtiyacına yönelik olarak belirleniyor. İlk seanstan itibaren iyileşme gözle görülür bir halde oluyor. Seans bitiminde ise sonuçlar yüz güldürücü boyutta. Göz çevresindeki elastikiyet artışına bağlı gerginlik ve hafif lifting etkisinin yanı sıra göz altındaki koyu halkalarda aydınlanma gözlemleniyor.



Somon DNA Aşısı Pİ System Hakkında Detaylı Bilgi için >>  '' Detaylı Bilgi için Tıklayın ''
Somon DNA Aşısı Pİ System >> '' Uygulama Noktaları için Tıklayın ''

Peptid içerikli Renovasy Eyes Contour Cream hakkında detaylı bilgi için tıklayın >>>http://renovasy.com/urunler/cilt-bakim-urunleri/goz-cevresi-bakimi-cilt-uyarimi/renovasy-eyes-contour-cream/