Kadının ne büyük mücevheri, cildidir.


 
Kırmızı halıda yürüyen her ünlünün güzellik ve bakım sırları vardır. Kimseyle paylaşmadığı, gizli kapılar ardında uygulattığı, sır gibi sakladığı ve spot ışıklarının altında her şartta parlayan, sağlıklı görünmesini sağlayan, kırmızı halıda yürürken kıyafetinin tamamlayıcısı, makyajının kusursuz görünmesinin kahramanı olan.

İhtiyaçları yok ki diye aklınızdan geçirebilirsiniz. Ancak yoğun makyaj, 7/24 süren koşuşturma, düzensiz yaşantı, spot ışıkları, uzun çalışma şartları beyaz ekranda görüp hayran olduğumuz ünlülerin ciltlerinin sararmasına, solgun ve yorgun görünmesine neden olmakta.  İşte bu noktada güzellik sırları devreye giriyor. Estetik müdahalelerin yanı sıra rutin olarak uygulanan bakımlar ve kimyasal peelingler bu sırların başında yer almaktadır.

Estetik müdahaleler ve bakımları bir tarafa bırakalım. Biz size spesifik bir cilt yenileme sisteminden bahsetmek istiyoruz, F.I.T Peel.

Sadece 30 dakikada, acısız, ağrısız, sosyal hayatınızdan kopmadan, katılacağınız düğün, toplantı, kokteyl gibi organizasyonlardan önce gönül rahatlığı ile uygulatabilirsiniz. Çünkü F.I.T Peel, bugüne kadar görmüş ya da deneyimlemiş olduğunuz peeling uygulamalarından çok farklı. Kimyasal peeling işlemlerinde yaşanan en büyük sorun, peelingin içeriğinde kullanılan elementlerin cildin en üst katmanında yarattığı etki nedeniyle kişiyi sosyal hayatından uzaklaştırması. Uygulama sonrasında yaşanabilecek reaksiyonları minimize eden yapısı ile kimyasal peeling uygulamalarını rahat ve konforlu hale getiriyor. Buradaki dikkat edilmesi gereken bir diğer önemli ayrıntı da F.I.T Peel’in içeriğinin tamamen kişinin ihtiyaçları doğrultusunda doktor tarafından hazırlanıp, uygulanıyor olması.
 

Cilt iksiri olarak nitelendirdiğimiz F.I.T Peel içeriğindeki hücresel büyüme faktörleri ve güçlü antioksidanlarla cilt sorunlarını gidermek ve cilt kalitesini artırmak için üretilmiştir. Bilimsel olarak formüle edilmiş farklı içerikli ürünler, dermal yenileme sağlayarak, hücrelerin onarımı ve yeniden aktivasyonunu hızlı bir şekilde gerçekleştirir ve cilde yoğun nem sağlar.

Sizin de güzelliğinizin sırrı F.I.T Peel olabilir. Haftada bir kez ya da 10 günde bir 3 ila 5 seans arasında yapılacak uygulamalarla cildiniz daha parlak, daha sağlıklı görün.
F.I.T Peel ile ilgili daha detaylı bilgi almak için>>>http://www..renovasy.com