Güzellikte "Alkali" devri


 


İçtiğiniz su alkali, hatta alkali diyeti uygulayıp sağlıklı ve zinde kalmaya çalışıyorsunuz. Pekii ya güzelliğiniz artık alkali ürünlere emanet desek.  Yani artık güzellikte “Alkali” devri başladı ve hızla yayılıyor. Sözlük anlamı suda çözünen bazlar demek olan alkali, hayatımıza girdiği günden bu yana sağlıklı yaşamın sırrı, altın anahtarı olarak karşımıza çıkıyor. Eminiz pek yakında yüz güzelliğinizin de altın anahtarı Alkali Hyalorunik Asit içeren Bioregen olacak.

Neden alkali?

Vücudumuzun Ph’ının alkali olması ve alkali bir ürünle işlem yapılması, işlem yapılan bölgenin daha çabuk yenilenmesini sağlıyor. Alkali Hyaluronik Asit içeren Bioregen, uzman doktorların, el, boyun, dekolte gençleştirme dahil akne ve çatlak bölgelerin tedavisinde, özellikle yüzdeki akne izleri ve vücuttaki çatlakların onarılmasında son dönemde tercih ettikleri bir ürün.

Bunun yanı sıra Bioregen, göz çevresindeki ince kırışıkların onarılmasında, göz çevresinin aydınlatılmasında ve nemlendirilmesinde etkilidir.

Son zamanların en moda sistemi olan alkalileştirme ile üretilen Bioregen, serbest Hyalorunik asit içeriyor. Alkali Hyalorunik Asitin en büyük farkı, Ph’ı alkali olduğu için uygulandığı yerin daha çabuk iyileşmesine ve bol miktarda oksijen taşıyarak beslenmesini sağlar. Cilt Ph’ı ile uyumlu olduğundan dolayı doku tarafından daha çabuk kabul görmektedir. İçeriğindeki Hyalorunik Asit, nemlendirici etki gösteriyor. Sonuç olarak uygulandığında göz çevresinin koyuluğunu, ince kırışıklıkları ve torbalarını azaltıyor.


Bioregen, 10-15 günde bir 3 seans olarak uygulanmaktadır. Uzun süreli etki için dört ila altı ay sonra tekrar uygulatılabilir.


Regenyal – Bioregen Genel ürün özellikleri


  • Nemlendirme ve uyarma ile 35 yaşından başlayarak yaşlanmayı önleyici etki sağlar,

  • Güneş ışınlarına maruz kalmadan önce ve sonrasında yapılan uygulamalarla, cildi foto yaşlanmadan korur,

  • Akne ve akne skarı bulunan ve çatlak olan bölgelerin kalitesini iyileştirir,

  • Yüz hacminin yeniden belirlenmesinde etkilidir,

  • Yüz ve dekolteye elastikiyet ve tonifikasyon kazandırır,

  • Deriyi yoğunlaştırır.
Bioregen ile ilgili daha detaylı bilgi almak için>>>http:/www.optimusmedikal.com