Soluklanma Zamanı


 
 
 
Keyifli bir mola, öğle arasında kendinize hediye edebileceğiniz lüks ve konforlu bir güzelleşme seansı…

Kulağa çok hoş geliyor değil mi? Sadece 30 dakikada toplantıları, dakikalarca süren telefon görüşmelerini unutun hatta akşam eve gideceğiniz zaman sizi bekleyen işleri de… Zihninizi dinlendirmek hem de bu 30 dakikanın sonunda ışıl ışıl parlayan, yenilenmiş bir cilde sahip olmak ister misiniz? “Evet” dediğinizi duyar gibiyiz. O zaman sizinle sırrımızı paylaşalım “F.I.T. Peel”. Yapmanız ise çok kolay, bölgenizde size en yakın F.I.T Peel uygulayıcısı doktora ulaşmak ve randevu almak. İnanın bu deneyimin sonunda F.I.T Peel favori bakımınız ve kurtarıcınız olacak. En önemlisi ofiste hiç kimse uygulama yapıldığını fark etmeyecek.  


Pekii F.I.T Peel nedir?

F.I.T Peel aslında bir nevi cilt iksiri, bu tanımlamanın nedeni, protokolleri ve karışımların tamamen kişinin kişisel ihtiyaçlarına ve problemlerine göre hazırlanması ve buna bağlı olarak başarı sonuç elde etmesidir. Kliniklerde ürünlerin hazırlanması ve uygulanması son derece pratiktir. İşlem sırasında kullanıcının ihtiyaçlarına özgü formüle edilen bir karışım maske yüze sürülür ve yarım saat ciltte bekletilir. Asitlerin normalde yaratacağı cilt reaksiyonları söz konusu olmadığı için işlem sırasında kişinin takip edilmesi gerekmez”.

 

Kişiye uygulanacak formüle göre uygulama sonrası gelişilebilecek reaksiyonlar değişiyor. Tedavi planlaması yapılırken cildin ihtiyaçları ve tipi çok iyi belirlenmeli bu noktada uygulamayı yapacak doktor, kişinin cildine göre formülü oluşturmalıdır. Oluşturulan formüldeki asitlere ve kişinin hassasiyetine göre uygulama sonrası cilt tepkileri farklı olabilir. Örneğin salisilik asitli bir formül uygulandığında hafif kızarıklık 24 ile 48 saat devam edebilir. Ancak bu tolere edilemeyecek düzeyde olmuyor. Yani hasta Samantha Jones gibi yanmıyor ve acı hissi ile karşı karşıya kalmıyor.


Etkin sonuç alabilmek için haftada bir kez ya da on günde bir tekrarlanabiliyor. Kişiye göre ortalama 3-5 seans istenilen sonuçlara ulaşılması için yeterli oluyor.
           F.I.T Peel ile ilgili daha detaylı bilgi için>>>http://www.optimusmedikal.com