Gençliğin İşareti Yüz Ovali !


Yüz Ovali Neden Bozulur ?
Genç görünümlü bir yüzün yuvarlak hatları, dolgun elmacık kemikleri ve belirgin çene hattı vardır. Yanaklardan burun kenarına, oyuk içermeyen, yumuşak ve yuvarlak geçişler vardır. Yaşlanma,yüzün yumuşak dokularının hacim  kaybetmesine neden olur. Dudaklar ve yüz hatları  belirginliğini kaybeder, cilt esnekliğini yitirir, yer çekimine  yenik düşer.  Yüz üçgeni tersine döner, yüz ovali bozulur.

Kolajen ve Elastin Kaybı !
 
Yüz bölgesinde kolajen kaybının etkilediği alanlar;

Kolajenin Rolü:
Kolajen biçim verir ve sağlıklı dolgun cilt için gereklidir. Zamanla vücudumuz doğal bir gelişim olarak kolajen kaybetmeye ve daha az üretmeye başlar. Kolajen seviyesi azaldığında nem seviyesi düştüğünde ve esneklik kaybolduğunda sonuç olarak kınşıklıklar çizgiler ve ciltte gevşeme oluşur.

Elastinin Rolü:
Kolajen gibi elastin de esnek sağlıklı ve genç bir cildin anahtandır.
Fakat yaşla birlikte vücudun doğal elastin üretimi düşer. Elastin eksikliği olan cilt düşer ve sarkar. Esnekliğini kaybeden cilt kendini alttaki kemik ve kas yapısını sıkıca saramaz.


Kaz ayağı: Kolajen seviyesi düştükçe gözlerin dış köşeleri ile alt ve üst göz kapakları sarkık ve torbalı hale gelebilir. Göz çukurunun altında derin çöküntüler olabilir.
Kaş düşmesi: Kolajen kaybı düşük bir yüz yaraür.
Nazolabial çizgiler: Burundan dudak köşelerine kadar inen çizgiler.
Gıdı ve boyun: Kolajen elastin ve hadm kaybı sonucu oluşan deri sarkmasıdır. Gıdı çoğunlukla sarkan bir bölgedir.
Yüz ovali: Çene altından kulak memesine kadar uzanan alandır. Bu kontür hattının bozulması ve sarkması yüz ovalinin bozulmasına neden olur.


Gençliğin İşareti Yüz Ovali !

Yüzüne ilk bakılan birinin "genç mi", "yaşlı mı" olduğunu belirleyen kriterlerden birinin ne olduğunu biliyor musunuz? Genç görünüm, "yüz çehresi" denilen o ovallikte saklı. "Yüz ovali" denilen hatlar, yaşı ortaya çıkarır. Çene kemiklerinin net olarak çerçevelediği o bölge, yüzün alt bölümünü boyunla keskin bir şekilde ayırır. Yaşla beraber bu bölgede bir çok kayıp olur ve çene hattı belirginliğini kaybeder. Yüzün gençken sahip olduğu o eşsiz çerçeve, engebeli hale gelir. Boyun ve çene ayrımındaki kusursız biçim yerini düzensiz  bir hatta bırakır.



Yüz Ovalinizi Geri Kazanın !

Genç bir yüz “V” şeklindedir. Gençliğin en önemli göstergelerinden biri belirgin, simetrik hatlar ve “V” şeklinde bir yüzdür. Yaşla birlikte  “V” formu, şekil  değişerek “O” “U” formuna dönüşür. Genleriniz ne kadar iyi olsa da, kendinize ve cildinize ne kadar iyi baksanız da yüzdeki bu değişimi önlemek pek mümkün değil; Yüzün şekli değişerek hacmi azalır, yanaklar çöker, çene artık sıkı değildir ve yüzün üst kısmındaki hacim aşağı doğru yer değiştirir.  
Sonuç olarak: Genç "V" yavaş yavaş "alabora" olur ve yaşınız çok daha belirgin bir hale gelir. Cildinizdeki genç ve sıkı görünümü geri kazanmak için, var olan kırışıklıkları tedavi etmek yeterli değildir. Bu noktada, yerçekiminin yarattığı etkiyi telafi etmek, yüze sıkılığını ve yüze“V” şeklini vermek için Cildin elastikiyetini arttıran Somon DNA Aşısı Pİ System’i yılda bir defa kür olarak uygulatmalısınız. 30 yaşından itibaren yaptırılması önerilen bu sistem sayesinde cilt yapısı iyileştirilir ve cilt sarkmalarının etkin bir biçimde önüne geçilir.


Somon DNA Aşısı Hakkında Detaylı Bilgi için Tıklayın >>> www.somondnaasisi.com

Peptid içerikli Dermokozmetik Ürünler Detaylı Bilgi için Tıklayın >>> www.renovasy.com