Boynunuz Yaşınızı Ele Verir !


Boyun Kırışıklığı Neden Oluşur ?

Cildin yıllar ilerledikçe esnekliğini kaybetmesi ve cilt hücrelerinin yenilenmesinin yavaşlaması göz çevresinde, ağız kenarlarında ve diğer kısımlarda olduğu gibi boyun bölgesinde de kırışıklıklar oluşmasına sebep olur.
Yaş ilerledikçe Boyun bölgesinde ilk oluşan kırışıklıklar venüs halkaları adı da verilen yatay çizgilerdir. Bu kırışıklıkların yaşın ilerlemesiyle birlikte oluşması ve derinleşmesi doğaldır. Daha ileri ki yaşlarda dikey çizgilerde oluşmaktadır. Zaman içerisinde kırışıklıklara boyun bölgesinde oluşacak sarkmalarda eklenecektir. Boyun kırışıklıklarının oluşmasında en önemli etkenlerin başında uyurken aldığınız pozisyon ve zararlı güneş ışığı gelmektedir.

Boyun kırışıklığını ne zaman görülür ?
Boyun kırışıklığı, özellikle orta yaş ve sonrasında bayanlarda çok sıklıkla görülür. Kıyafetlerini dahi bu yüzden seçmekte zorlanan bayanlar, bu tip problemlerle karşılaştıkları anda, bedensel olduğu kadar, ruhsal çöküntü de yaşayabilirler.
Genelde yüzdeki kırışıklıkları önlemeye ve iyileştirmeye odaklanırken boyundaki oluşan kırışıklıklar pek önemsenmez ve geri plana itilir. Fakat ne var ki boyun kısmı da en çok dikkat çeken yerlerdendir ve bu bölgedeki oluşan kırışıklıklar da insanın yaşını kolayca ortaya çıkarabilir. Çünkü belirgin bir görünümü vardır. Bu nedenle yüzdeki kırışıklıkları önlemeye ve gidermeye yönelik cilt bakımı uygularken aynı zamanda boyunda oluşabilecek kırışıklıkları önlemek ve gidermek için de bir cilt bakımı uygulamak gerekir.

Nedeni ne olursa olsun boyun kırışıklıkları fiziksel görünümünüzü etkilemektedir!

 Boyun sarkması ve kırışması nasıl tedavi edilir?

 Çoğu kişi için kremle dışarıdan destek vermek boyun çizgilerini ve sarkmasını düzenleyecek kadar etkin bir yöntem olmayacaktır. Son dönemde boyun ve dekolte yenileme yöntemlerinde sergilediği başarılar sayesinde ününü artıran Somon DNA Aşısı Pİ System uygulaması boyunda ortaya çıkan kırışıklık, çizgi ve sarkmalarda etkilidir. 4 seans yapılması önerilen bu sistemde tedavi ilk somon DNA molekülleri, ikinci seans hyaluronik asit, üçüncü seansta yine somon DNA molekülleri ve son seansta ise hyaluronik asit uygulanarak tamamlanır.
Tedavinin ilk seansından itibaren iyileşme etkileri gözle görülür biçimdedir. Sonrasında ise iyileşme ve düzelme kademeli olarak artar. Tedavi hem olağan yaşlanma belirtilerini düzelir yani kırışıklıklar ve sarkmalar toparlanır. Hem de oluşabilecek yaşlanma etkilerinin önüne geçilir. Tedavi nem ve elastikiyet desteği sunarak cildin yapısal olarak yaşlanmaya karşı direnç kazanmasını sağlar. Boyundaki enine kırışıklıklar ve boyun kaslarının belirginleşmesi  şikayetinde çok etkilidir.

Peptid içeren anti-aging etkili dermokozmetik ürünler için tıklayın >>> www.renovasy.com


Somon DNA Aşısı Pİ System Hakkında detaylı bilgi için tıklayın >> www.somondnaasisi.com