Cilt Sarkmalarında Yer Çekiminin Etkilerine Son Verin!



Cilt sarkmasında ne zaman ortaya çıkar ve neden olur?

Vücudumuz her an yer çekimine maruz kalıyor. Cildimizde de yer çekiminin etkisi ile sürekli aşağıya doğru çekiliyor. Buna ek olarak cilt altı destek dokumuz da zamanla azalıyor. Bu da sarkmayı kolaylaştırıyor. İşte  Somon DNA Aşısı Pi System, ciltte sıkılaşma sağlayarak, varolan sarkmayı da fark edilir şekilde gerilettiği gibi, ilerlemesini de yavaşlatır.


Cildimiz temelde hücresel döngünün hızıyla doğru orantılı olarak yaşlanır. Gerçek şu ki doğduğumuz zaman cildimiz yaşlanmaya başlar. Bir yaşında bile bir yıllık güneş görmüşlük, çevresel hasarlara maruziyet, beslenme ve uyku düzenine uyum çabası söz konusudur. Cildimiz elbette kendini yeniler, ancak bu yenilenme hızı 25-30 yaşlarından itibaren azalmaya başlar ve yaşlılık belirtileri görülür.


Kırışıklıklar ve sarkmalara yer çekiminin etkileri nelerdir?

Yer çekiminin derimizdeki olumsuz etkileri yıllar içinde artar. Yüzümüzün üst bölgesi mimik kaslarının kullanımıyla doğru orantılı olarak yaşlanır.
Hangi yaşta olursak olalım göz çevresinde veya alında ya da kaş arasında kırışıklıklarımız olabilir. Ancak bu çizgiler yaş ilerledikçe yerleşmeye ve derinleşmeye başlar.
Yüzümüzün orta bölgesi doku çökmesi ve yumuşamasıyla ilişkili olarak yaşlanmaktadır. Bu bölgede bağdokusunun sıkılığını belirleyen ana madde hyaluronik asit içerikli jölemsi sıvı ve yağ dokumuzdur. Bu kayıpları azaltmak için fazla değişken bir kilo durumunun olmaması gerekir. Kaldı ki kadınların aylık periodları veya hamilelik dönemleri, daha sonra da premenapoz ve menapoz, bu kayıpların en fazla yaşandığı dönemler olmaktadır.
Cilt altında kollajen, elastik lifler ve hyaluronik asit azaldıkça cilt yerçekimine karşı koyamaz. Cildin sarkma oranını genetik yapı, güneş altında kalma derecesi, sigara içmek ve beslenme belirler. Ayrıca sık kilo alıp vermek, özellikle ileri yaşlarda sarkmanın en önemli sebeplerindendir. 


Yüzümüzün alt bölgesi ve boyun, kolajen ve elastik liflerimizin gerginliğinin ve sayılarının azaldığı 40’lı yaşlarda yerçekiminin etkisine yenik düşer !


Kırışıklık ve Sarkmaların tedavisinde en etkili yöntem; ‘Somon DNA Aşısı Pi System’


Peki, cildimize faydası nedir?
Somon DNA Aşısı Pİ System uygulaması cilt kırışıklık ve sarkmalarda etkilidir. 4 seans yapılması önerilen bu sistemde tedavi ilk somon DNA molekülleri, ikinci seans hyaluronik asit, üçüncü seansta yine somon DNA molekülleri ve son seansta ise hyaluronik asit uygulanarak tamamlanır.
Tedavinin ilk seansından itibaren iyileşme etkileri gözle görülür biçimdedir. Sonrasında ise iyileşme ve düzelme kademeli olarak artar. 
Tedavi hem olağan yaşlanma belirtilerini düzelir yani kırışıklıklar ve sarkmalar toparlanır. Hem de oluşabilecek yaşlanma etkilerinin önüne geçilir. 
Tedavi nem ve elastikiyet desteği sunarak cildin yapısal olarak yaşlanmaya karşı direnç kazanmasını sağlar. Boyundaki enine kırışıklıklar ve boyun kaslarının belirginleşmesi  şikayetinde çok etkilidir.

 Somon DNA Aşısı Pİ System Hakkında detaylı bilgi için tıklayın >> www.somondnaasisi.com


Peptid içerikli Dermokozmetik Ürünler Detaylı Bilgi için Tıklayın >>> www.renovasy.com 

Peptid içeren anti-aging etkili dermokozmetik ürünler için tıklayın >>>http://shop.optimusmedikal.com