Yaşlanma Karşıtı Bakım İçin İpuçları




HYALURONİK ASİT’TEN YARARLANIN
Kullanacağınız  cilt bakım ürünlerinin içeriğine dikkat edin. İçeriğinde Hyaluronik Asit bulunduran cilt bakım ürünlerini tercih edin. Böylece cildin hücresel yapılandırmasını
sağlar ve cildi yaşlanmaya karşı dirençli bir hale getirirsiniz.

CİLDİNİZİ TEMİZLEYİN
Cilt gençliğinin ilk adımı cilt temizliğidir. Cildin düzenli olarak temizlenmesi gerekir. Bunu yaparken kullanacağınız ürünün asla sabun, paraben, alkol içermediğine dikkat edin.

DENGELİ BESLENİN
Sağlıklı ve dengeli beslenme, protein, yağ ve karbonhidrat dengesi ve bol su  içilmesi, anti-aging tedavisinde etkilidir.

GÜNEŞTEN KORUNUN
Güneş, cildi yaşlandıran başlıca sebeplerdendir. Hem yazın hem de kışın güneş koruma kremleri kullanın ve güneşte uzun süre korumasız vakit geçirmemeye özen gösterin. Her gün egzersiz yapın. Egzersiz kan akışını artırarak cildinize yardımcı olur. Bu sebeple yürüme, yüzme, güçlendirme egzersizleri, yapmaya özen gösterin.

STRESTEN UZAK DURUN
Stres cilt yaşlanmasında önemli bir rol oynar! Stresli ortamlardan uzak durmanız cilt yaşlanmasını engellemeniz açısından büyük önem taşır.

YETERLİ VE KALİTELİ UYUYUN
Uyku düzeni de yaşlanmayı tetikleyen bir diğer etmendir. Düzenli uyku uyumadığınız zaman biyolojik evrede aksamalar meydana gelir ve bu da erken yaşlanmanıza sebep olur.

SİGARA VE ALKOL KULLANMAYIN
Sigaradan ve alkolden uzak durun. Çünkü sigara ve alkol cildinizin kırışarak daha hızlı yaşlanmasına neden olur.

Renovasy Dermokozmetik ürünlerden “Rejuvenating Serum “un içeriğinde de hyaluronik asit bulunmaktadır. Bu serumu diğer hyaluronik asit içerikli ürünlerden ayıran en büyük özelliği 3 farklı molekül ağırlığına sahip olmasıdır. Bu sayede ciltte hücresel yenileme sağlanır. Cilt yoğun olarak nemlendirilir. Sakmanları giderilir, kırışıklıkların görünümünü azaltır ve cilde aydınlık ve parlak bir görünüm kazandırır.

Renovasy Rejuvenating Serum Şubat Ayı Boyunca 1 Adet alımda 1 Adet Hediye kampanyasıyla sizlerle!
Ürünü Satın Almak için tıklayın >>