Hyaluronik Asit'li Kremlerin Cilde Etkisi




Yarım asırdır devam eden estetik cerrahi ile kremlerin savaşı giderek kızışıyor. Gençleşmek isteyenler, doktorlar ve üretici firmalar konuyu büyük merakla takip ediyor. Bakalım sonuç kimin lehine olacak?

1990'larda ve 2000'lerin başında altın devrini yaşayan estetik cerrahi, şimdilerde yerini doğal güzellik ve neştersiz gençlik çözümlerine bıraktı. Çünkü kadınlar artık güzelleşmek uğruna bıçak altına yatmak istemiyor. Kozmetik endüstrisi de onların beklentilerini karşılamak için yeni nesil "gençlik kremleri" üzerine çalışıyor. DNA yapısına uyumlu bu kremler, cildin yaşlanmadan dolayı kaybettiği elastikiyeti geri kazandırmayı hedefliyor.

Genç ve pürüzsüz bir cilt herkesin hayalidir.  Cildinizin genç ve kırışıksız kalması için üretilen ve son zamanlarda uzmanların işaret ettiği en önemli içerik Hyaluronik Asitli Dermokozmetik ürünlerdir. Peki bu ürünler cilde ne gibi destekler verir ve bu ürünleri kullandığımızda cildimizde neler olması beklenir?

Hyaluronik asit içeren krem ve serumlar cildin genç ve sağlıklı kalmasına yardımcı olur. Su tutma ve cildi nemlendirme özelliği en önemli özelliğidir. Nemli cilt daha gergin ve dinç kalır. Bebeklerin cildinin parlak ve sağlıklı bir yapıda olması hyaluronik asit miktarının fazla olmasıyla doğru orantılıdır.
Bu içeriğe sahip olan ürünler aynı zamanda cildi pürüzsüz ve esnek tutmaya da yardımcı olur. Hyaluronik asit akne izlerini önlemek için de yararlıdır. Dokuların tamir edilmesi ve elastikiyetinin korunması hyalüronik cildin faydalarından biridir. Bu özelliği sayesinde cildin yaşlanmasını önlemektedir.
Yaşlanmanın sebebi olan kollajen liflerdeki bozulmaları da önler. Kollajen liflerinin oluşumu ve bakımına yardımcı olur. Kollajenin azalması cildin elastikiyetini kaybetmesine sebep olur. Bu yardım sayesinde ciltteki kollajeni muhafaza eder ve kırışıklık oluşumunu engeller.  Aynı zamanda cilt iltihabı ve tahrişi ile savaşmaya yardımcı olur. Yaşlandıkça hücre mitoz hızı azalır, böylece hücresel yenilenme ve onarım süreci yavaşlar.

Pek çok kişi ciltteki hiyalüronan miktarını artırmak için, bazı kremler ve serumlar kullanmaktadır. Ancak bu ürünlerin dermise ulaşmak için çok düşük bir şansları vardır. Hyalüronik asit içeren cilt kremleri ancak dermise ulaştıklarında etkilidir. Bu sebeple kullanılan hyaluronik asitli ürünlerin teknolojisine dikkat etmek gerekir.
Renovasy Dermokozmetik ürünlerden “Rejuvenating Serum “un içeriğinde de hyaluronik asit bulunmaktadır. Bu serumu diğer hyaluronik asit içerikli ürünlerden ayıran en büyük özelliği 3 farklı molekül ağırlığına sahip olmasıdır. Bu sayede ciltte hücresel yenileme sağlanır. Cilt yoğun olarak nemlendirilir. Sakmanları giderilir, kırışıklıkların görünümünü azaltır ve cilde aydınlık ve parlak bir görünüm kazandırır.
Renovasy Rejuvenating Serum Şubat Ayı Boyunca 1 Adet alımda 1 Adet Hediye kampanyasıyla sizlerle!