Şubat Ayına Özel Kampanya




3 farklı molekül ağırlığına sahip hyaluronik asit içeren Rejuvenating Serum, tüm intradermal uygulamalardan sonra düzenli kullanıldığında cilt yenilenmesini hızlandırır. Ciltteki sarkmaları giderir, hücre yenilenmesini destekler, parlak ve aydınlık bir cilt sunar, cildi yoğun biçimde nemlendirir, cilde dolgun bir görünüm kazandırır.

Hücre aktivitesini yenileyen, Renovasy Rejuvenating Serum, cildin yumuşamasına ve yenilenmesine yardımcı olur. Cildi sağlıklı bir parlaklığa kavuşturur. Yüksek konsantrasyonlu bir tedavi sunan bu serum, yaşlanma belirtilerini azaltır. Hücre yenilenmesini destekler ve cilt sıkılığını artırır. Aynı zamanda cildin parlak bir görünüme kavuşmasını sağlar. Üç farklı molekül ağırlığına sahip hyalüronik asit içeriği ile cildi doldurur, sarkmaları giderir ve nemlendirir. Yoğun büyüme faktörleri ile, cilt gençliğini korur.
Kullanım Şekil: Cleansing Gel ile temizlenmiş yüze ve boyna nazikçe masaj yaparak uygulanır. Maksimum sonuç için sabah ve akşam düzenli kullanım önerilir.

Renovasy Rejuvenating Serum Şubat Ayı Boyunca 1 Adet alımda 1 Adet Hediye kampanyasıyla sizlerle!