Hyaluronik Asit Nedir?




Hyaluronik Asit; insan eklemlerinin içinde bulunan ve onun kayganlığını sağlayan özel bir proteindir. Aynı zamanda vücuttaki lifler ve tendonlar gibi bağlayıcı dokularda da mevcuttur.

Hyaluronik Asit; deride jel benzeri bir yapıdadır ve derinin ikinci tabakası olan dermiste kollajen ve elastin lifler arasında kalan alanı doldurur. Zaman içerisinde biyolojik olarak azalır ve bu sebeple cilt sıkılığını kaybeder. Sonrasında ise ciltte kırışıklıklar ortaya çıkar. Yaşlanma belirtileriyle savaşmak için derideki hyaluronik asidin yenilenmesi gerekmektedir.

Deriye dışarıdan takviye edilen asidin, çapraz bağlanma sonucu deride uzun süre yaşaması ve jel yapıda suda çözülmeyen bir özellikte olması nedeni ile deride uzun sure kalması mümkündür. Araştırmalar sonucunda Hyaluronik Asit kullanımının, çoğu insanda tedavi edici olduğu saptanmıştır. Bu yüzden düzenli olarak Hyaluronik Asit kullanılması gerekmektedir.

Hyaluronik Asit eklem rahatsızlıklarında ağız yoluyla alınmasının yanı sıra enjeksiyon yöntemiyle cildi nemlendirme ve cilt kırışıklıklarını açmak amacıyla da uygulanır.

Cilde uygulanan Hyaluronik Asit; Cildi yoğun bir şekilde içten dışa doğru nemlendirir. Kırışıklıkları düzgünleştirerek yaşlılık etkilerini azaltır.

Pek çok kişi ciltteki hiyalüronan miktarını artırmak için, bazı kremler ve serumlar kullanmaktadır. Ancak bu ürünlerin dermise ulaşmak için çok düşük bir şansları vardır. Hyalüronik asit içeren cilt kremleri ancak dermise ulaştıklarında etkilidir. Bu sebeple kullanılan hyaluronik asitli ürünlerin teknolojisine dikkat etmek gerekir.
Renovasy Dermokozmetik ürünlerden “Rejuvenating Serum “un içeriğinde de hyaluronik asit bulunmaktadır. Bu serumu diğer hyaluronik asit içerikli ürünlerden ayıran en büyük özelliği 3 farklı molekül ağırlığına sahip olmasıdır. Bu sayede ciltte hücresel yenileme sağlanır. Cilt yoğun olarak nemlendirilir. Sakmanları giderilir, kırışıklıkların görünümünü azaltır ve cilde aydınlık ve parlak bir görünüm kazandırır.
Renovasy Rejuvenating Serum Şubat Ayı Boyunca 1 Adet alımda 1 Adet Hediye kampanyasıyla sizlerle!