Cilt Sorunlarından Kurtulmanın Yolu: F.I.T Peel!



“Renovasy F.I.T Peel Tedavisi”nin Özellikleri;
  • Fotolojik yaşlanma, hiperpigmentasyon, akne  ve kuperoz gibi bir çok cilt sorununa kişiye özel çözümler sunar.
  • Kimyasal asitler kullanılarak hazırlanan maske kimyasal peelingin aksine ciltte olumsuz etkilerin görülmesini engelleyen anti-aging etkili altın çilek içeren bir baz barındırır.
  • Uygulama esnasında ve bekleme sırasında doktorun uygulama yapılan kişiyi kontrol etmesi gerekmez.
  • Uygulama yaklaşık yarım saat sürer.
  • Tedavi ortalama 4/6 seans tekrarlanır.
  • Uygulanacak olan protokole cilt tipine uygun olacak biçimde hekim karar verir. 

Bu tedavi kişinin cilt ihtiyaçlarına yönelik özel bir formülasyon sunar. Tedavide cilt ihtiyacına yönelik kimyasal asitler ve soruna spesifik olarak hazırlanmış elementler kullanılmaktadır. Tedavide kimyasal asit kullanılmasına rağmen kişilerde tedavi esnasında ve sonrasında ağrı, acı, hassasiyet ve yanma gibi olumsuzluklar minimum düzeyde yaşanır. Bunun sebebi sistemin bir altın çilek içeren ve bu etkileri azaltmaya yönelik geliştirilen bazıdır.

Renovasy F.I.T Peel tedavisinin, fotolojik yaşlanma, hiperpigmentasyon, akne  ve kuperoz gibi bir çok cilt sorununa kişiye özel çözümler sunar. Uygulama yarım saat sürmektedir. Tedavi cildin ihtiyacına göre 4 ile 6 seans sürebilmektedir. Tedavi sonunda cilt sorunlarından arındırılır, aydınlık bir forma sahip olur ve sağlığına kavuşur.

Aynı zamanda tedavi öncesinde ve sonrasında doktorun önereceği Dermokozmetik ürünlerin kullanımı önemlidir. Ürün içeriğinde peptidlerin bulunması önemlidir. Çünkü peptidler, cildin yapısını düzeltir, cildi çevresel faktörlerin zararlarından korur. Böylece tedavi etkinliği arttırılır.

Renovasy F.I.T Peel tedavisi ile ilgili detaylıbilgi için tıklayın >>