Göz Çevresini Korumak için Ne Yapılmalıdır?



En hassas bölgelerden olan göz çevresinin vücudun en erken yaşlanan bölgesi olduğunu söyleyen uzmanlar insanındaki genetik faktörler ve duygusal kişilik yapısının da göz yaşlanmasında etkili olduğu görüşündeler.

Anadolu insanının göz dış kenarları genetik olarak aşağı doğru düşüktür. Bunu negatif vektör olarak tanımlıyoruz. Özellikle kadınlarımız, duygusal bir kişiliğe sahiptir. Üzüntü, mutluluk, şaşkınlık, endişe gibi her türlü duygu ve düşüncelerini karşı tarafa aktarmak için yoğun mimik hareketlerini kullanarak yüzlerine yansıtırlar. Çoğu zaman tepkilerini ağlayarak gösterirler. Hassas bir yapıya sahip olan göz kapakları ve göz çevresi bundan olumsuz etkilenerek vücuttaki yaşlanmanın ilk belirtilerini gösterir. Göz kapakları, kaşları da aşağı çekerek sarkar ve gözleri iyice küçültür. Gözaltı torbaları oluşur, göz kenarlarında kaz ayakları dediğimiz derin kırışıklıklar belirir.

Yer çekiminin etkisi, stresli yaşam, düzensiz uyku, alkol, sigara ve sürekli antidepresan kullanımının da genç yaşta göz çevresi estetiğini yıpratan diğer önemli faktörler olduğunu vurgulanmaktadır. Göz çevresindeki bozulmalar dolayısıyla, göz çevresinde yapılan estetik dokunuşlarda  son yıllarda artış meydana gelmiştir. Tabi sonuçların yüz güldürücü olması bu sistemleri daha da popüler hale getirmiştir.
Genellikle 20’li yaşların sonlarında göz çevresinde yaşanan bozulmaların kişiyi olduğundan daha yaşlı gösterdiğini ifade eden uzmanlar, bunun yorgun, enerjisi düşmüş ve üzgün bir yüz ifadesine yol açarak kişinin psikolojisi üzerinde olumsuz etkiler yaptığını belirtiyor. 


Göz çevresinde biriken makyaj ve kir de yaşlanmayı hızlandırır. Yeterli temizlik ve bakım yapılmadığı takdirde yaşlanma izleri daha erken ortaya çıkar. Göz çevresi temizleme için kullanılacak ürünün kesinlikle alkol ve sabun içerilmemesi gerekir. Bu maddeler göz çevresinin tahriş olmasına sebep olur. Temizleyicinin peptid içermesi temizlemenin yanı sıra cilt yapısının iyileştirilmesine de katkı sağlayacağı için dikkat edilmesi gereken bir husustur. Ayrıca peptidler cildi serbest radikallerin olumsuz etkilerinden korur. Temizlemenin yanı sıra ince ve hassas olan göz çevresinin iyi nemlendirilmesi gerekir. Nemlendiricilerinde içinde peptid bulunması gerekir. Aynı zamanda kullanılacak olan krem ya da serumlardan etkili sonuç almak için düzenli kullanım gereklidir.

Somon DNA Aşısı Yaptırın
Yaşlılığın bu ilk belirtilerine ilk müdahale; zamanı geriye saran pratik ve etkili yöntemin Somon DNA Aşısı Pİ System olduğunu belirten uzmanlar, göz çevresinin yeniden yapılandırılmasının bu sayede mümkün olduğunu belirtiyorlar.


Pi System Göz Çevresi Gençleştirme protokolü 20 yaşından itibaren yapılabiliyor. Sistem sadece enjektörle doktor tarafından uygulanılıyor. Protokol göz çevresindeki yaşlanmayı yavaşlatmasının yanı sıra meydana gelmiş hasarları da gideriyor. İnce çizgi, koyu halka gibi göz çevresi sorunlarını tedavi ediyor ve bu bölgeye nem ve elastikiyet desteği sunuyor. Göz çevresi protokolü 3 seans yapılıyor. Her seans aralığı 7-15 gün arasında kişinin ihtiyacına yönelik olarak belirleniyor. İlk seanstan itibaren iyileşme gözle görülür bir halde oluyor. Seans bitiminde ise sonuçlar yüz güldürücü boyutta. Göz çevresindeki elastikiyet artışına bağlı gerginlik ve hafif lifting etkisinin yanı sıra göz altındaki koyu halkalarda aydınlanma gözlemleniyor.

Peptid İçeren Ürünlerle İlgili detaylı Bilgi için Tıklayın >> http://shop.optimusmedikal.com/

Somon DNA Aşısı Pİ System Hakkında Detaylı Bilgi için Tıklayın >>> http://www.somondnaasisi.com
Somon DNA Aşısı Pİ System Uygulama Noktalarını Öğrenmek için Tıklayın >>> http://www.somondnaasisi.com/#!uygulama-noktalari/cyw7