Yaşlanma Sürecinde Göz Çevresi




Yaşlanmanın ilk belirtileri yüzde göz çevresinde ortaya çıkıyor. Ayrıca göz çevresi yaşlanma belirtilerini saklayamayacağımız bölgelerinde başında geliyor. Hal böyle olunca göz çevresinin genç, sağlıklı ve aydınlık kalması herkesin hayali haline geliyor. Yaşlanmanın işaretlerinden ilk nasibini alan göz çevresinde, çizgilerde belirginleşme, göz kapaklarında torbalanma, alt ve üst göz kapağı ile kaşlarda düşme bunu takip ediyor. Göz çevresindeki bozulmalar herkesin genetik ve yaşam tarzına göre farklı zamanlarda ortaya çıkıyor olsa da genelde 20’li yaşların sonuna doğru kendini gösteriyor. 

Neden yaşlanma izlerini göz çevresinde görürüz? Göz çevresi derisi zamanın ve yorgunluğun izlerini hemen gösteriyor. Göz çevresindeki deri vücudumuzdaki diğer bölgelerden çok daha ince narindir. Buradaki derinin kalınlığı 0.02 mm’dir. Göz çevresi devamlı göz açıp kapama, gözleri yumma, kaş çatma gibi tekrarlayan mimik hareketlerine maruz kalır. Gençken cildimizde bulunan taze kollajen ve elastin dokusu sayesinde elastik bir yüzey gibi hemen kendini toparlar ve eski haline döner. Ancak yaşlandıkça ciltte, kollajen, elastin ve nem kaybı meydana geliyor. Bu durum göz çevresindeki bozulmaların onarılamamasına sebep oluyor. Sonuçta ise göz çevresinde ince çizgiler, göz altında koyu halkalar ve yorgun bir ifade meydana çıkıyor.
Göz çevresindeki yaşlanmayı hızlandıran etkenlerden korunmak için, mutlaka 20’li yaşlardan itibaren içeriğinde peptid bulunan göz kremi kullanılması, göz bakımından önce göz temizliğine önem verilmesi tavsiye ediliyor. Gözlerinizi kısmanıza neden olan mimikleri mümkün olduğunca kullanmamaya çalışmalı, ışıktan rahatsız oluyorsanız mutlaka gözlük kullanmalısınız. Uyku ve beslenme düzeninize dikkat etmenizde ayrıca önem taşıyor. TV, bilgisayar, notebook ve akıllı telefonlar gibi ışın yayan aletlere fazla bakmaktan kaçmak ve haftada bir kez zaman ayırıp göz çevresine bakım yapmak öneriliyor.
Tüm bunların yanı sıra göz çevresinin yaşlanmaya karşı direnç kazanması için Somon DNA Aşısı yönteminden yararlanılması tavsiye edilmektedir. Somon DNA Aşısı Pİ System sayesinde cilt yapısının güçlendirilmesi sağlanmaktadır. Göz çevresi protokolünde somon DNA molekülleri içeren Plinest fast ürünü ile 3 seanslık bir tedavi yapılması önerilir. Tedavinin ilk seansından itibaren göz çevresinde yaşlanmaya bağlı ortaya çıkan ince çizgiler ve nem sorunu çözülür. Cilde nem ve elastikiyet artışı sağlanır. Göz altındaki koyu halkalar giderilir. Göz çevresi sağlıklı ve genç bir forma sahip olur. Göz çevresindeki aydınlanma ve açılan kırışıklıklar sayesinde kişilerin daha genç görünüme bürünmeleri sağlanır.
Peptid İçeren Ürünlerle İlgili detaylı Bilgi için Tıklayın >> http://shop.optimusmedikal.com/

Somon DNA Aşısı Pİ System Hakkında Detaylı Bilgi için Tıklayın >>> http://www.somondnaasisi.com
Somon DNA Aşısı Pİ System Uygulama Noktalarını Öğrenmek için Tıklayın >>> http://www.somondnaasisi.com/#!uygulama-noktalari/cyw7