Göz Çevresi Kırışıklıklarının Tedavisi




Göz çevresindeki deri, bilek içleri kadar incedir. Bu yüzden cildin diğer yerlerinden daha çabuk yıpranır. Altında destek yoktur ve göz, çukurun, boşluğun üstünde durduğundan rengi de daha çabuk değişebilir. Sadece tek bir yuvarlak kas bu bölgenin diriliğine yardımcıdır. Üstüne üstlük günde ortalama10.000 kez göz kırpma hareketini de yaptığımızı düşünürsek gözaltına özel bakımın ne denli önemli olduğunu daha rahat anlayabilirsiniz.

Güneş, stres, sürekli bilgisayara bakmak, yorgunluk ve uykusuzluk, yapay ışıklandırma, alkol tüketimi, böbrek hastalıkları, kansızlık gibi bir sürü etken gözaltlarını derinin diğer yerlerinden daha fazla hırpalar.

Bu sebeplerden ötürü göz çevresini mümkün olduğu kadar erken korumaya başlamak gerekiyor. Nemlendirmek, beslemek ve çevresinin elastikiyetini korumak için peptid içeren ürünler kullanmalısınız. Göz temizleyicilerinde ise alkol ve sabun içermediğine dikkat edilmesi gereklidir.

Göz Çevresi Morluklarından Şikâyetçiyseniz
Büyük ihtimal uyku sorunu veya gözün aşırı yorgunluğu söz konusudur. İlk önce buna sebep olan etkeni hayatınızdan uzaklaştırın. Kozmetik destekle iyileştirmeye çalışırken, esas sebebi de yok etmezseniz, gayet faydalı bir ürüne bile tereddütle bakacaksınız!

Gözaltı Torbalarından Şikâyetçiyseniz
Göz küresi içinde, gözü koruyan bir yastıkçığı tutan yapının gevşemesi ile oluşan bir torbalanmadır. Böbrek, kalp ve dolaşım hastalıkları olanlarda belirgindir. Yaşla beraber oluşur, genetik yatkınlıktan dolayı da erken yaşta bu sorunla karşılaşabilirsiniz. Gözü yormak, alkol tüketimi ve dolaşım bozuklukları da torbalanmayı hızlandırır. Spor yapanlarda ve düzenli hayatı olanlarda ender rastlanır. Dokuları güçlendirici peptid içeren kremler şiş ve koyu renkli görünüm azaltılabilir. Düzenli uyku ve yüksek yastıkta uyumak da şişliğin azalmasına yardımcıdır.

Göz Etrafı Kırışıklarından Şikâyetiniz Varsa
Sıkılaştırıcı etkili, elastik kollajen üretimini artırıcı içeriği olan ürünleri aksatmadan uygulamak gerekir. Nem takviyesi yapan özel göz etrafı maskeleri ve yatıştırıcı çaylar yardımcıdır. Güneşe çıkmadan göz çevresini koruyucu UVA, UVB filtreli ürünler kullanmalı, asla yüzünüzü güneşe vermemelisiniz.  Kırışıkları, koyu halka ve şişlikleri azaltmak için üretilmiş peptid içerikli ürünleri: Göz pınarlarından şakaklara doğru deriyi çekiştirmeden, hafif tampon hareketlerle sürün. Kazayağı denilen gözün şakağa doğru olan yerindeki kırışıklar üzerinde ısrarla vuruşları tekrarlayın.

Göz Çevresi Sorunlarına ve Yaşlanmaya Karşı Somon DNA Aşısı
Yaşlılığın bu ilk belirtilerine ilk müdahale; zamanı geriye saran pratik ve etkili yöntemin Somon DNA Aşısı Pİ System olduğunu belirten uzmanlar, göz çevresinin yeniden yapılandırılmasının bu sayede mümkün olduğunu belirtiyorlar.


Pi System Göz Çevresi Gençleştirme protokolü 20 yaşından itibaren yapılabiliyor. Sistem sadece enjektörle doktor tarafından uygulanılıyor. Protokol göz çevresindeki yaşlanmayı yavaşlatmasının yanı sıra meydana gelmiş hasarları da gideriyor. İnce çizgi, koyu halka gibi göz çevresi sorunlarını tedavi ediyor ve bu bölgeye nem ve elastikiyet desteği sunuyor. Göz çevresi protokolü 3 seans yapılıyor. Her seans aralığı 7-15 gün arasında kişinin ihtiyacına yönelik olarak belirleniyor. İlk seanstan itibaren iyileşme gözle görülür bir halde oluyor. Seans bitiminde ise sonuçlar yüz güldürücü boyutta. Göz çevresindeki elastikiyet artışına bağlı gerginlik ve hafif lifting etkisinin yanı sıra göz altındaki koyu halkalarda aydınlanma gözlemleniyor.


Peptid İçeren Ürünlerle İlgili detaylı Bilgi için Tıklayın >> 

Somon DNA Aşısı Pİ System Hakkında Detaylı Bilgi için Tıklayın >>> 

Somon DNA Aşısı Pİ System Uygulama Noktalarını Öğrenmek için Tıklayın >>>