Cilt Kuruluğu Tedavi Edilebilir mi?




Kış aylarında sıfırın altına düşen hava sıcaklıklarının, sert rüzgarlar ve ortam ısıtıcıları cilt problemlerinin ortaya çıkmasına zemin hazırlar. İnsan cildinin sürekli bakım istemesine karşın kış aylarında daha çok ilgiye ihtiyaç duyar.
Peki kuruyan cilt için nasıl bir bakım yapmak doğru olur?

Temizleme için Sabunsuz Ürün Kullanın!
Temizleyici ürünler içeriğinde sabun bulunmamalıdır. Sabun cildi tahriş eder, pH dengesini bozar ve kurumasına sebep olur. Kış aylarında sabunlu bir cilt temizleyici kullanıldığında ciltte yoğun hasarlanmalar ve kuruma meydana gelebilir. Ayrıca yine içeriğinde alkol ve Paraben olmadığına da dikkat edin. Bu maddelerde cildi tahriş eder ve yapısının bozulmasına sebep olur.

Uzun süre Banyo Yapmayın!
Kışın banyo sürenize, banyoda kullandığınız ürünlere ve suyun sıcaklığına da dikkat etmeniz gerekir. Banyo yapmak ve havluyla çok iyi kurulanmak da, cildin nemini alan nedenlerdir. Banyo yapmak cilde geçici olarak nem verir ama cildin koruyucu yağlı tabakasını alarak uzun vadede daha çok nem kaybına neden olur. Uzun süren banyolar cildin nem kaybetmesini hızlandırır. Bu sebeple banyo sürenizi kısaltmalı. Banyodaki suyun sıcaklığını iyi ayarlamalı, çok sıcak su ile kesinlikle yıkanmamalı.

İçeriğinde Peptid Olan Ürünlerden Faydalanın!
Cildin nemlendirilmesi için kullanılan ürünlerde ise peptid bulunması önemlidir. Çünkü peptidler cildi korumaya ve onarmaya yönelik bir bakım sunar. Cildin çevresel faktörlerin zararlarından korunmasını ve hücresel yenilemeyle birlikte sağlığına kavuşmasını sağlar. Cildi mutlaka düzenli olarak sabah/akşam nemlendirin.
Ürünleri Mutlaka Düzenli Kullanın!
Kullanılan ürünlerin etkinliğini görebilmek istiyorsanız mutlaka düzenli kullanın. Unutmayın ürünler ancak Sabah/Akşam düzenli kullanıldığı takdirde cilde koruma sağlayacaktır.

Haftada 1 Nem Maskesi Yapın!
Kışın en az haftada bir nem maskesi ile cilde yoğun nem desteği sunun. Cildinize hem serum hem de kremle besleyin. Unutmayın ki cilt kuruması erken yaşlanmaya da sebep olur.
Somon DNA Aşısı Pİ System ile Tanışın!
Somon DNA Aşısı Pİ System, son dönemde cilt nemini arttırarak yaşlanmayı yavaşlatmasıyla öne çıkan bir tedavi yöntemidir. Bu yöntem sayesinde cilt yapısını güçlendirilir. Fibroblast sentezi sağlanır ve bağ dokuların onarımı sağlanır. Somon DNA Aşısı Pİ System tedavisi kombine bir tedavidir ve 4 seans yapılması önerilir. Seans aralıklarını 7 ile 15 gün olarak hastanın cilt ihtiyacına göre doktor belirler. Her seansta kişi yüzünde gelişen nem artışını gözlemleyebilir. Ciltte tüm bunların yanı sıra parlama ve aydınlık bir ifade de ortaya çıkar.

Peptid içerikli ürünler hakkında detaylı bilgi için tıklayın >> www.renovasy.com

Peptid içerikli ürünleri satın almak için tıklayın >> http://shop.optimusmedikal.com/


Somon DNA Aşısı Pİ System Hakkında detaylı bilgi için tıklayın >>> www.somondnaasisi.com