Peptidlerin Cilde Faydaları Nelerdir?



Hayat beklemez! Bu evrensel bir kuraldır. Beklemeyen hayatın kendisi değil, zamandır. Hayat beklese bile zaman asla beklemez, yavaş ya da hızlı, ama mutlaka akıp gider. 
İşin kötüsü, hükmünü gerçekleştirerek, bedeniniz ve ruhunuzu yorup yaşlandırarak yapar bunu. Yaşlanma ve yorulma bazen eşzamanlı ve eşdeğerde, bazen de orantısızdır. Bedeninin ya da ruhun aleyhine işlemiştir. Böyle durumlarda beden veya ruh diğerinden daha önce yorgunluk ve yaşlılıktan yakınmaya başlar. 


Yaşlanma sürecinden ilk olarak cildiniz etkilenir. Yaşlanmanın erken işaretleri önce cildinizde başlar: Göz çevresinden yayılan kazayağı çizgileri, yanaklarda ve gıdıkta ortaya çıkan çizgisel kırışıklıklar, alın ya da kaşlardaki yatay çizgiler, ağız çevresindeki can sıkıcı dikey kıvrımlar, ağız ve burun kanadı arasına yerleşen katlanmalar sık konuşulan ‘görsel cilt sorunları’.  Cildin yaşlılıktan çektikleri aslında bunlarla da bitmez. Yaşlanan cilt, parlaklığını, ipeksi kıvamlılığını, nemini, kayganlığını da kaybeder, matlaşır, kurur. Dahası yerçekiminin cazibesine dayanamaz, gevşer ve sarkar.
 Peki, bunların çaresi yok mu? Var tabii ki. Teknolojik çözümler (teknosötikler), haplar (nutrasötikler) ve kremler (dermakozmetikler) tam da bu iş için üretildi...

PEPTİD MUCİZESİ
Son zamanlarda peptidler anti-aging kremlerin vazgeçilmez molekülleri haline geldi. Mucizevî sonuçlar veren peptidler, ardı ardına piyasaya çıktı. Peptidlerin kollajen ve elastin üretimine yardımcı olduğu, cildin esnekliğini artırdığı, çizgi ve kırışıklık azaltma dışında, sarkma gibi problemleri de yavaşlattığını gösteren gözlemler var. Kozmetik dermatologlar bu ürünlerin, özellikle kollajen ve elastin kaybı nedeniyle cilt kalınlığındaki azalma ve kuruluğa bağlı ince kırışıklıkların azaltılmasında mükemmel sonuç verdiğini söylüyor. Peptid içeren ürünler, yüze ve boyun bölgesine uygulanabiliyor. Nemlendirici ve güneş kremleriyle birlikte kullanılabiliyorlar.
Peptid içeren ürünlerin düzenli kullanımı bozulan hücrelerin tamirini sağlayacağı gibi zamanla ortaya çıkacak yaşlanma etkilerinin de yavaşlatılmasına katkıda bulunur.
Kırışıklıkları, leke ve yara izlerini tedavi edici özellikleri bulunan peptidler, yüz hatlarında ince çizgileri ve kırışıklıkları yok eder,  onarır, lekeleri düzeltir. Daha genç, daha sağlıklı ve daha  parlak bir cilde kavuşmayı sağlar. Akne ve güneş lekeleri, yara ve yanık izlerinde düzelme sağlamıştır. Kollajen üretiminde c vitamininden daha etkili bir yöntemdir. Peptidlerin cilt yaşlanması tedavisinde bu denli etkili olması son dönemde güçlü markaların Dermokozmetik ürünlerinde bu önemli içerikten faydalanmalarına sebep olmuştur.
Peptid içerikli yoğun anti-aging bakım sunan Renovasy Dermokozmetik ürünlerden satın almak için tıklayın >>>  http://shop.optimusmedikal.com 
Renovasy Dermokozmetik ürünlerindeki Yeni Yıl Kampanyası Hakkında Detaylı Bilgi için Tıklayın >>> http://shop.optimusmedikal.com/KAMPANYA,DP-62.html