Anti-Aging Kremlerde Peptidlerin Rolü



Kremleriniz içindeki en değerli madde!
Artık bilinçli tüketici alacağı cilt bakım ürünlerinde mutlaka içeriği okuyor ve  içeriğini bilmediği ürünleri kullanmaktan kaçınıyor. Anti-Aging bakımlarda peptid içerikleri ise son dönemin en çok tercih edilen içeriği hale geliyor. Bunun da nedeni cildimiz için yeni ve yararlı birçok maddenin hayatımıza girmiş olması. İşte peptid de bu maddelerden biri; hatta en önemlisi. Bu konu hakkında birçok şey söyleniyor, yazılıyor, çiziliyor ama kimse maalesef detaylı bilgiye sahip değil. Bu nedenle uzmanların konu hakkındaki bilgilerini aktarmak istedik.

Peki nedir bu peptidler ve cilde ne gibi yarar sağlarlar?
Proteinler ve bunların içeriğinde bulunan peptidlerin kozmetik amaçlı kullanımı çok eski çağlara dayanıyor. Babilliler, Mısırlılar, Romalılar, Çinliler ve Hintliler cilt ve saç bakımında süt, soya unu ve yumurta akı gibi protein içeren maddeleri yüz maskesi hazırlamak için kullandıkları biliniyor. 20. yüzyıla gelinceye kadar bu maddeler herhangi bir işlemden geçirilmeden kozmetik madde olarak kullanılmıştır. Kozmetik ürünlerde proteinlerin saf olarak kullanımı 1950’li yıllarda başlamış. 1960’lı yılların başında peptid ve protein moleküllerinin deri ve saça bağlanabildiği bulunmuş. 2000’li yıllarda, peptidlerin cilt üzerindeki olumlu etkileri gündeme gelmiştir. Cilde sadece nemlendirmek yerine, kaybolmaya başlayan elastikiyetini yeniden kazandıran, ince çizgi ve kırışıklıkları gidermeye yarayan, kollajen üretimini tetikleyen, ton farklılıklarını gideren ve aynı zamanda nemlendirme fonksiyonunu gerçekleştiren peptid içerikli ürünler, kozmetiklerin yerini almaya başladı.

Kullanılacak cilt bakım ürünlerinde içeriğin önemi bu sebeple son yıllarda biraz daha artmıştır. Ambalaj yerine içeriği ve fayda sağlayan ürünlerin tercih edilmesi gerekliliği artık kullanıcılar tarafından da kabul görmüştür.
İçerdiği peptidler sayesinde anti-aging tedavilerde etkin rol oynayan bu kremler, kişilerin yaşlanma süreçlerinin kontrol edilmesine yardımcı olur.

Renovasy Dermokozmetik Ürünleri Hakkında detaylı bilgi için >> www.renovasy.com

Alışverişe Başlamak için Tıklayın >> http://shop.optimusmedikal.com