Kışın Cildiniz Renovasy’e Emanet



Renovasy cildin ihtiyacı olan yoğun bakımı sunmaktadır. Renovasy ürünleri sadece nemlendirmek için değil cildi yapısal olarak onarmak, korumak ve güçlendirmek için etkin bir bakım sunmaktadır. Son dönemde anti-aging ürünlerde en etkili içerik olarak karşımıza çıkan peptidler yani büyüme faktörleri, Renovasy ürünlerinin temelini oluşturur.

Neden Büyüme Faktörleri?
Büyüme faktörlerinin cildimizdeki en önemli görevi, yara tamirinin yanı sıra, cildin temel hücrelerinin ve dokularının üretimini sağlamasıdır. Özellikle yaşlanma sürecinde yok olan dokuyu yerine getirmede etkili olan büyüme faktörleri yeni hücrelerin oluşumunu tetikler. Aynı zamanda ciltte zamanla azalan kollajen, hyalüronik asit, elastin fibriller gibi cildin yapıtaşı maddelerinin yeniden üretimine de yardımcı olur. Topikal uygulanan büyüme faktörleri başlıca dermiste fibroblastların ve keratinositlerin çoğalmasını hızlandırır ve böylece dermal rejenerasyon sağlar.  Cilt rejenerasyonu ile cildin yaşlanma sürecinde  kaybettiği maddeler yerine getirilir. Bu sebeple son yıllarda anti-aging bakımların en önemli ve yararlı teknolojik yaklaşımı bize büyüme faktörlerini işaret etmektedir. Renovasy ürünlerinin içindeki büyüme faktörleri nano-kapsülasyon teknolojisi ile üretilmektedir. Nano-kapsüller içlerinde hapsedilmiş olan büyüme faktörlerini derinin kalkan görevi yapan en üst tabakasında hücrelerin arasından alt tabakalara ulaşmasını sağlar. Böylece problemin kalbine dek inmek mümkün olur.

Renovasy ürünleri peptidlerin yanı sıra cildi besleyen, onaran ve koruyan farklı bir çok içerik daha barındırmaktadır. Tüm Renovasy ürünleri;
·      Dermatolojik olarak test edilmiştir
·      Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir
·      Akne ve sivilce oluşumuna neden olmaz
·      Paraben, Renklendirici, Koruyucu Madde ve Alkol içermez
·      Gluten içermez


Peptid içerikli Renovasy Cilt Bakım Ürünlerinden Satın Almak için Tıklayın >>> http://shop.optimusmedikal.com