Boyun/Dekolte Yaşlanması Nasıl Önlenir?




Boyun ve dekoltede meydana gelen yaşlılık izleri özellikle, yatay çizgiler ve sarkma olarak ortaya çıkar. Bu hasarlar kişiyi bir anda olduğundan 10 yaş daha yaşlı göstermeye yeter. Boyundaki dikey bantlar, özellikle gırtlak bölgesinin iki yanında oluşur. İki yanda oluşan bu bantlar boynun çukur yüzeyi etrafında kasılan Platysma kası ile oluşur. Genç bir görünüm için sağlıklı görünen bir boyun şarttır. Boyun ve dekolte bölgesinde deformasyonlar başlamadan önlem alınması gerekir. Aksi takdirde tedavisi zordur. Peki boyun yaşlanmasını yavaşlatmak için hangi yöntemler etkilidir?

Cilt Bakımı: Genellikle kişiler yüzlerine verdikleri önemi boyun ve dekolte bölgesine göstermezler. Bu da zaman içinde bu hassas bölgenin deformasyonlarını daha belirgin hale getirir. Çoğu kişinin yüzleri, boyun ve dekolte bölgelerine göre daha sağlıklı ve genç durmaktadır. Bunun sebebi de bu bölgelere yeterli bakımın yapılmıyor olmasından kaynaklanmaktadır. Özellikle boyun ve dekoltede sarkma ve çizgiler oluştuğunda kişiler bu bölgenin önemini anlamaktadır. Günlük bakım rutininde mutlaka krem, serum ya da maskeleri boyun ve dekolte bölgelerine de sürmeyi unutmamalıyız. Böylece bu hassas bölgelerinde günlük ihtiyaç duyduğu bakımı karşılamış oluruz. Kullanılan ürünlerin içeriğinde peptid olması ayrıca önem taşır. Çünkü peptid içerikli ürünler cildi sadece nemlendirmekle kalmaz aynı zamanda cildin bozulan yapısının düzeltilmesine de yardımcı olur. Aynı zamanda cildi çevresel faktörlerin zararlarında da kurtarır. Kullanılan ürünlerin düzenli kullanımı da son derece önem taşır. Bunun yanı sıra ihtiyaca göre birçok farklı yöntemden de yararlanılabilir. Masaj da boyun için çok yararlıdır ve mevsimi olmayan etkili bir tedavidir. Masaja cilt pembeleşinceye kadar devam edilmeli, sonra peptid içerikli nem maske ile cildi dinlendirmeye geçebiliriz.

F.I.T Peel: F.I.T Peel bir çeşit kimyasal peeling yöntemidir.  Ancak teknolojisinden dolayı kimyasal peeling de görülen olumsuzluklar bu yöntemde görülmemektedir.  F.I.T Peel cildin yenilenmesi için etkin bir anti-aging yöntemidir. İnce kırışıklık ve hafif koyu renklerde çok iyi bir sonuç sağlar. Daha derin kırışıklıklar ve güneş/yaşlılık lekelerinde ise görünümü azaltabilir ancak boynun tam tamiri için Somon DNA Aşısı Pİ System ile  tedaviyi mükemmelleştirmek mümkündür.
Tüm bu tedavilerde önemli olan; konusunda uzman bir doktorla boyun yaşlanmasına neden olan sorunun tespit edilip sonrasında tedavinin belirlenmesidir. Estetik Medikal terapilerin hepsinde olduğu gibi sonucun kalıcılığı; alkol-sigara içme, az su tüketimi, aşırı güneş maruziyeti, solaryum, aşırı kilo kaybı gibi etmenlerle kısalır, kollajen bakımlar, iyi ve düzenli beslenme ve kimyasallardan uzak durma, doğru güneş koruyucu ve nem arttırıcı ürünlerle uzar. İyi bir hekim boyun bölgenizin tedavisi sırasında dekolte ve el bölgenize de aynı işlemleri uygulayarak gençliğinizin bir bütün olmasını sağlar. Unutulmamalıdır ki sağlık ve gençlik bir bütündür.

Somon DNA Aşısı Pİ System: Cildinizin yaşlanmasını engellemek için alınacak en büyük önlem şüphesiz Pİ System yöntemidir. Bu sistem sayesinde cilt yapısı güçlendirilerek cildin yaşlanmaya karşı dirençli hale gelmesi sağlanır. Yaşlanmaya sebep olan nem ve elastikiyet kaybı, Somon DNA Aşısı ile giderilir. Sistem uygulaması sonucu cilt yoğun neme kavuşur. Cilt çevresel faktörlerin olumsuz etkilerinden korunmuş olur.  Özellikle kollajen kaybı ve baş eğme mimiği ile oluşan yatay boyun çizgileri Somon DNA Aşısı Pİ System ile etkin biçimde tedavi edilir. Somon DNA molekülleri ve Hyaluronik Asit’in kombine olarak kullanıldığı bu sistem, 4 seans olarak uygulanır. Uygulama ile kollajen yapı desteklenir ve cildin nemi ve elastikiyeti arttırılır. İlk seanstan itibaren cildin iyileşmesi görülür. Seanslar bittikten sonra cildin yapısındaki belirgin iyileşme ve aydınlanma dikkat çeker. İnce çizgilerin görünümünde düzelme ve cilt yapısında elastikiyet artışı gözlemlenir. Elastikiyet artışı sayesinde cildin sarkmaları da toparlanmış olur. Sistem yüz, boyun/dekolte ve el gibi bölgelere uygulanarak yaşlanma izlerini bir bütün olarak ele aldığından da tercih edilen bir yöntem olarak karşımıza çıkar. Yöntemi hem yaşlanmayı yavaşlatıcı bir önlem olarak hem de hasarlanmaları tedavi eden bir sistem olarak değerlendirebilirsiniz.

Somon DNA Aşısı Pİ System Hakkında Detaylı Bilgi İçin Tıklayın >>> www.somondnaasisi.com

Peptid İçerikli Güçlü Anti-Aging Bakım Ürünleri İçin Tıklayın >>>  www.renovasy.com