Somon DNA Aşısı Yaptırırken Neye Dikkat Etmeli?


Daha genç bir görünüme kavuşmak için tıp bizi her gün yeni bir yöntemle tanıştırıyor. Ancak çağımız insanı artık az zaman ayırdığı ama etkin ve sonrasında sosyal hayatına hemen dönebileceği ve uygulama sırasında
ağrı sızı olmayan konforlu uygulamaları tercih ediyor. Bu bağlamda ortaya çıkan Somon DNA Aşısı Pİ System,
kullanıcı memnuniyetinin gün geçtikçe artmasıyla en çok tercih edilen yöntemler arasına girmiştir.
Pİ System kombine bir tedavi sunmaktadır. Tedavide somon DNA molekülleri ve hyaluronik asit kombine olarak uygulanmaktadır.
Yüz gençleştirme protokolünde seans sayısı 4 seans olarak önerilmektedir. İlk seanstan itibaren etkinliği gözle görülür düzeydedir ve her seans sonrası etkinliğini kademeli olarak arttırır.

Her Somon Pİ System Değildir!
Somon DNA Aşısı Pİ System tedavisi kullanan kişileri o kadar memnun etmiştir ki zaman içinde somon aşısı adı altında bir çok farklı uygulama türemiştir. Her üründe olduğu gibi Somon DNA Aşısı’nda da da ürünün etkinliğini alabilmek için orijinal uygulaması yaptırmak esastır.
Uygulanan protokolün 4 seans olması, uygulanan ürünlerden somon molekülü içeren ürünün Plinest yada Plinest fast, hyaluronik asit içeren ürünün ise İalest olması gereklidir.
Peki farklı bir ürün kullanıldığında nelerle karşılaşabilirsiniz? Özellikle hassasiyet gerektiren en önemli konu somon moleküllerinin alerji riskidir. Piyasada isimsiz kullanılan ucuz ve etkinliği kısa sürede geçen bu ürünlerin cildinizde alerji yapma riski yüksektir. Pİ System’de kullanılan somon DNA molekülleri klinik olarak kanıtlanmış, yüksek saflaştırma derecesiyle üretilmiştir. Bu sebeple alerjik riski en aza indirilmiştir. Cildinizde iyileştirme ve gençleşme meydana gelmesini beklerken alerjik reaksiyonla başa çıkmaya çalışmak oldukça hayal kırıklığı yaratacaktır. Bunlara maruz kalmamak için kullanılan ürünün markasın özellikle dikkat etmeniz gerekir. Aynı zamanda kullanılan bazı ürünler sadece mezoterapi etkisi sağlayacaktır. Kısa süreli aydınlanma ve parlama etkisi, Pİ System’in sunduğu cilt yapılandırma ve gençleştirme tedavisinden farklıdır.
Pİ System cildi yapısal olarak onararak yaşlanmaya karşı güçlendirmeyi ve mevcut deformasyonları gidermeyi amaçlar. Cilde nem ve elastikiyet desteği verir. Aynı zamanda sağlıklı bir aydınlanma sunar.

Somon DNA Aşısı Pİ System uygulaması hakkında detaylı bilgi için tıklayın >> www.somondnaasisi.com

Somon DNA Aşısı Pİ System uygulamasını yapan kliniklere ulaşmak için tıklayın >>> http://www.somondnaasisi.com/#!uygulama-noktalari/cyw7