Pİ System Harici Somonlar Nelere Yol Açar?


Herkes genç ve sağlıklı bir cilde sahip olmak ister. Bu doğrultuda cilt gençleştirmede yöntemlerinde de amaç daha sağlıklı ve genç görünen bir cilt açığa çıkarmak olmalıdır. Son dönemde popülerliğini gittikçe arttıran Somon DNA Aşısı Pİ System, kullanıcılara bu etkinliği sunduğu için yoğun olarak tercih edilmektedir. Kullananların memnuniyetleri ürüne olan bağlılığı sürdürmekte ve yeni kullanıcıların da eklenmesini sağlamaktadır.
Tam da bu sebeple piyasada somon adı altında farklı markada ürünler türemektedir. Aynı etkinlik ve sonuçları sunmayan bu markalar uygulama yöntemleriyle ve sunuş biçimleriyle Pİ System’den farklıdır.

Peki Somon Aşısı diye uygulatmaya kalktığınız ürünün orijinal Pİ System olduğunu nasıl anlarsınız?
Pİ System yüz gençleştirme tedavisi kombine bir tedavidir. Yani tedavide sadece somon DNA molekülleri kullanılmaz. Tedavi 2 aşamalı ve 4 seanstır. İlk aşamada somon DNA molekülleri (Plinest / Plinest fast) uygulanır. İkinci seansta hyaluronik asit (İalest), üçüncüde yeniden somon DNA molekülleri (Plinest / Plinest fast) ve son seansta ise hyaluronik asit (İalest) kullanılarak tedavi tamamlanır. Bu işlem enjektörle yapılan ve sadece doktor uygulamasına uygun olan bir işlemdir.

Etkin Olmayan Tedavi
Piyasada ampul formuyla satılan ürünlerin aynı etkinliği göstermesini beklememek gerekir. Çünkü kullanılan moleküllerin yapısı da yoğunluğu da Pİ System’dekinden azdır. Bu doğrultuda cilde kısa süreli parlama efekti vermenin ötesinde bir etki alamazsınız. Ampul formunda satışa sunulan Pİ System ürünü de mevcuttur. Bu ürünün adı da Plinest Body’dir ancak etkisi yine enjektör uygulamasının etkinliğinden azdır. Buna rağmen molekül yoğunluğuna bakıldığında piyasada bulunan diğer ürünlerden daha etkili bir sorun alınır.

Geçici Aydınlanma
Farklı markaların cilde sağladığı geçici aydınlanma etkisi kısa sürelidir. Cildin yalnızca geçici bir aydınlanma etkisiyle sağlığına kavuşup gençleşmesini ise beklememek gerekir. Bu ürünler içerikleri sebebiyle ciltte daha fazla bir etkinlik sağlaması da beklenmemelidir. Sadce Pİ System cilde sağlıklı bir aydınlatma sağlar ve bu aydınlık 12 ay boyunca etkisini sürdürür.

Alerjik Etki Riski
En önemlisi piyasada kullanılan markası belli olmayan ürünlerin yaratacağı alerji riskidir. Bu risk cildinizin gençleşmesini beklerken farklı reaksiyonlarla yüz yüze kalmanıza sebep olabilir. Aşırı kızarma, cilt yüzeyinde pürüzler, kabarmalar ve daha da kötü sonuçlar meydana gelebilir. Bu oluşumlar geçici olabileceği gibi cilt yüzeyinde kalıcı hasarlanmalara da mahal verebilir. Pİ System’de ise alerji riski çok düşüktür, hatta görülmez. Bunun sebebi klinik olarak saflaştırma derecesinin yüksek olmasıdır. Saflaşması yüksek olduğundan alerjik riski düşüktür.

Somon DNA Aşısı yaptırmadan önce uygulanacak ürünün maliyetiyle değil markasıyla ilgilenmeniz gerekir!

Somon DNA Aşısı Pİ System uygulaması hakkında detaylı bilgi için tıklayın >> www.somondnaasisi.com


Somon DNA Aşısı Pİ System uygulamasını yapan kliniklere ulaşmak için tıklayın >>> http://www.somondnaasisi.com/#!uygulama-noktalari/cyw7