Pİ System Neden Güvenilirdir?


Cilt Yenileme Sistemleri
Her geçen gün tıptaki ilerlemenin ışığında cilt gençleştirme  alanında yepyeni uygulamalarla tanışmaktayız. Tüm bu uygulamalar yaşlanma etkilerine karşı cildi korumak ve güçlendirmek üzerine geliştirilmektedir.  Ancak sunulan her yeni sistemin uzun soluklu olması mümkün değildir. Bunun başlıca nedeni sistemlerde sunulan amaçla beklentilerin örtüşmemesidir.

Cildi yapılandırmak, gençleştirmek ve onarmak amacıyla ortaya çıkan Somon DNA Aşısı Pİ System’in uzun süredir bu kadar popüler ve tercih edilen bir sistem olmasının sebebi de tam olarak budur. Önerilen tedavi protokolü tamamlandığına kişilerde ortaya çıkan memnuniyet bu sistemin kalıcı hale gelmesini sağlamıştır.

Yaşlanma Durdurulamaz Ancak Yavaşlatılabilir
Bilinmesi gereken en önemli gerçek yaşlanmanın durdurulamayacağıdır. Ancak bu süreci sağlıklı biçimde yaşamam mümkündür. Cildin yapısal olarak güçlendirilmesi ve onarılması sayesinde her yaşta aydınlık ve sağlıklı bir görünüm elde edilebilir. Somon DNA Aşısı Pİ System tedavi sonrası size bunun garantisini vermektedir. Bu cilt yenileme sistemini mezoterapi yöntemlerinden ayıran en önemli özellik tedavide kullanılan maddelerin vücudun tamamen doğal maddeleri olmasıdır. Yaş ile birlikte vücutta bulunan doğal maddeler eksilir. Bu maddeler cildin nemini, esnekliğini ve parlaklığını sağlar ve eksilmeleri durumunda cilt yaşlanması meydana gelir. Pİ System hyaluronik asit ve somon DNA molekülleri ile eksilen bu maddeleri yerine koyar. Bu sayede, cilt içindeki nemlenme seviyesi artırılır ve kalıcı nemlendirme sağlar. Cilt yüzeyinde aydınlanma ve parlaklık meydana gelir. Kollajen ve elastin stimülasyonu ile de cilt sıkılığını esnekliğini geliştirir.

Pİ System Neden Güvenilirdir?
Tüm yenileme sistemlerinde ortaya çıkan en önemli unsurlardan birisi de sisteme olan güvendir. Somon DNA Aşısı sistemin artan kullanıcı sayısı ve memnuniyet artışı sebebiyle piyasada Somon Aşısı adı altında bir çok uygulama ve ürün türemiştir. Pİ System yaptırmak için gittikleri kliniklerde farklı ve ürünle karşılayan kişiler haklı bir korkuya düşmüşlerdir. Daha ucuza ve bir seanslık uygulamayla etkin sonuçlar alınacağını iddia eden merkezler işlem sonrasında kullanıcıların hayal kırıklığıyla karşı karşıya kalmaktadırlar.
Ayrıca Pİ System uygulamasında alerji riski en aza indirilmiştir. Bunun sebebi
ürünlerin saflaştırma derecesinin çok yüksek olmasıdır. Diğer bir değişle Somon adı altında uygulanmaya çalışılan diğer ürünlerin ciltte alerji yapma riski vardır. Bu riskte ciltte geri dönüşü olmayan problemlerin doğmasına sebep olabilir. Bu sebeple uygulamayı yaptırmadan önce ürünün markasına dikkat edilmesi gerekir. Pİ System kombine bir tedavidir ve sadece somon molekülleri ile yapılmamaktadır. Pi System tedavisinde somon DNA molekülleri ve hyaluronik asit kombine olarak kullanılır. Somon DNA molekülleri içeren ürün Plinest, Plinest fast, hyaluronik asit içeren ürün ise İalest’tir. Uygulama somon DNA molekülleriyle başlar ve hyaluronik asit ile devam eder.

Somon DNA Aşısı Pİ System uygulaması hakkında daha detaylı bilgi için tıklayın >> www.somondnaasisi.com

Somon DNA Aşısı Pİ System uygulamasını yapan kliniklere ulaşmak için tıklayın >>> http://www.somondnaasisi.com/#!uygulama-noktalari/cyw7