Pİ System Nedir?


Pİ System, son dönemde Somon DNA Aşısı ismiyle sıkça duyulan etkili bir cilt yenileme sistemidir. Bu sistemin bu kadar hızlı popüler olmasının sebebi cilt yenilme tedavisi sonucunda kişilerde yarattığı memnuniyettir.
Somon DNA Aşısı Pİ System, kombine bir tedavi yaklaşımı sunmaktadır. Tedavide Somon DNA molekülleri yani polinükleotidler ve hyaluronik asit kombine olarak kullanılır. Sistem deri altına enjektör yöntemiyle uygulanır. Kısa süreli bir işlem olmasının yanı sıra uygulamadan önce cilt yüzeyi uyuşturulduğu için uygulama yapılan kişinin canı fazla acımamaktadır.
Sistemin uygulanacağı alana göre farklı protokolleri mevcuttur. En çok uygulanan protokol yüz ve boyun dekolte yenileme için kullanılan protokol olmaktadır.

Pİ System Yüz Protokolü
Somon DNA Aşısı Pİ System’in kullanılan en yayın uygulanan protokolüdür. Yüz için yapılan Pİ System protokolüyle, cildin nem ve elastikiyetinin arttırılması hedeflenir. Nemi ve elastikiyeti artan ciltte yapısal olarak iyileşme görülür. Cildin yaşlanmaya karşı direnç kazanır yani zamanla ciltte görülebilecek kırışıklık, sarkma ve matlaşma gibi yaşlanma belirtilerinin önüne geçilir. Bunun yanı sıra cilt yüzeyinde var olan ince kırışıklıklar, sarkma ve donuk görünümünde iyileştirilmesi sağlanır. Cilt kısa süre içinde yapısal olarak güçlenir ve sıkılaşır. Sistem sayesinde cildin aydınlık ve sağlıklı bir forma kavuşması sağlanır.

Bu protokolün 4 seans yapılması önerilmektedir. Yapılan ilk seanstan itibaren ciltteki iyileşme gözle görülür derecededir. İlk seansta cilde somon DNA molekülleri yani polinükleotidlerin uygulaması yapılır. İkinci uygulama 15 gün sonra hyaluronik asit ile devam eder. Bir sonrası uygulama aralığı da yine 15 gündür ve sırada polinükleotid uygulaması vardır. Tedavi yine 15 gün sonra hyaluronik asit uygulamasıyla son erecektir. Daha genç ciltler için tedavi 3 seans olarak yapılmalıdır. Genç ciltlerde yapılan yüz protokolünde somon DNA moleküllerinin yoğunluk derecesi düşük olan Plinest fast ürünüyle yapılması önerilir.

Tedavide kullanılan ürünlere dikkat edilmesi gerekir. Bu protokolden etkin sonuç almak için tedavinin belirtilen aralıklarla ve ürünlerle yapılması şarttır. Uygulamayı yapan hekimin kullandığı ürünlere dikkat etmek gerekir. Uygulamada somon DNA molekülü olarak kullanılan ürünün Plinest yada Plinest fast isminde hyaluronik asit olarak kullanılan ürünün ise İalest isminde olması gerekmektedir. Bu ürünler Pİ System’de kullanılan ürünlerdir. Haricinde kullanılacak ürünlerde tedavi etkinliği ve belirtilen sonuçlar meydana gelmeyecektir. Tedavi etkinliği 12 ay boyunca devam edecektir. Bu sebeple tedavinin yılda bir defa tekrar edilmesi önerilmektedir.

Tedavi Alanları
Somon DNA Aşısı Pİ System sadece yüz gençleştirme için kullanılmamaktadır. Tedavinin etkin olduğu farklı alanlarda vardır. Bunların başında gözaltı yapılandırması gelir. Yine yüz gençleştirme gibi yaygın olarak başvurulan bir tedavi alanıdır. Göz çevresindeki koyu halkaların ve şişliğin tedavisi için kullanılır. Tedavi alanları sırayla; dekolte/boyun, dudak, el ve iç kol/diz rejuvenasyonu, akne skar, çatlak tedavisi, hormonal saç dökülmesi tedavisidir.

Klinik Olarak Kanıtlanmış Tedavi
Yaşlanmayı tetikleyen en önemli faktörün cildin kaybettiği su olduğu artık herkesçe bilinen bir gerçektir. Pİ System tedavisinin yüz güldüren sonuçlara ulaşmasını sağlayan en önemli faktörlerden biri cildin nemine sağladığı katkıdır. Tedavide ciltte yoğun miktarda su depolanması sağlanır. Su moleküllerinin yerinde yönlendirilmesi ile birlikte ciltteki hyaluronik asit miktarı artar. Cildin nemini depolaması ve dehidrasyona karşı cildi güçlenmesi sağlanır. 143 hasta üzerinde yapılan klinik araştırmalar sonucunda %15 nem, %22 elastikiyet artışı gözlemlenmiştir. Araştırma sonucu da göstermektedir ki bu uygulama cildin derin biçimde nemlenmesine ve elastikiyet kazanarak sıkılaşmasına olanak sağlamaktadır. Sonuçta cildin yapısal olarak düzeldiği ve geliştiği ortaya çıkmaktadır.

Somon DNA Aşısı Pİ System uygulaması hakkında daha detaylı bilgi için tıklayın >> www.somondnaasisi.com


Somon DNA Aşısı Pİ System uygulamasını yapan kliniklere ulaşmak için tıklayın >>> http://www.somondnaasisi.com/#!uygulama-noktalari/cyw7