Göz Çevreniz Bozulmadan Koruyun!


Göz derisi ince ve hassas yapısıyla bakıma en çok ihtiyaç duyan bölgedir. Göz çevresi derisi göz hareketlerine bağlı olarak hareket eder, hareket ettikçe hafif çizgiler oluşturur ve bu çizgiler zamanla kırışıklıklara dönüşürler. Buna ek olarak stresli bir yaşam, temizlik ve bakım ihmali, yanlış kozmetik ürünleri gibi birçok faktör göz derisine zarar verir. Bu yüzden göz çevresi bakımında temizliğe, kullanılan kozmetik ürünlere ve doğru nemlendiricileri kullanmaya özen göstermek gerekmektedir. 

Göz Kremi İçin Geç Kalmayın: Göz çevresi kremi kullanmak için göz çevresinde çizgilerin oluşmasını beklemek oldukça yanlıştır, henüz 20’li yaşlarda başlanılması gereken nemlendirici kremleri özellikle akşam cildinizi makyajdan arındırdıktan sonra uygulamanızı tavsiye edilmektedir.

Yüz Kremi Değil Göz Kremi: Genel olarak yüz kremlerini göz çevresine uygulamak oldukça sık yapılan bir hatadır. Göz çevresi için göz kremi kullanmak erken yaşlılık çizgilerinin oluşmasını engeller.

Yaşa Uygun Göz Kremi: Her göz kremi cildinize iyi gelmeyebilir. Cilt uzmanından yaşınıza ve cilt tipinize uygun göz kremini siz önermesini isteyerek doğru kremi seçebilirsiniz. Özellikle göz kremlerinizin içeriklerine dikkat etmek gerekir. İçeriğinde Hyalüronik Asit ve Büyüme Faktörleri barındıran ürünler cildinizin pürüzsüz olmasına olanak sağlar.

Somon DNA Aşısı: Uzmanların tavsiye ettiği Somon DNA Aşısı tedavisinden de yararlanabilirsiniz. Bu tedavi ile göz altında yerleşen koyu halkaların ve ince çizgilerin giderilmesi sağlanır. Tedavi sadece doktor tarafından uygulanır ve 3 seanslık bir protokolü önerilir. Tedavide gözaltına somon DNA molekülleri enjekte edilir. Tedavi sonunda gözaltındaki halkalar giderilir. Cilt yapısı toparlanarak parlaklık kazandırılır. Çevresel faktörlerin olumsuz etkilerine karşı da gözaltını güçlendirir.

F.I.T Peel: İğneli yöntemlerden çekinenler için Renovasy F.I.T Peel Gözaltı protokolünü tavsiye edebiliriz. Bu peeling sistemi de gözaltındaki sorunları çözmeyi vadediyor. Bir kaç seanslık uygulama sonrası koyu halkalar ve ince çizgilerde gözle görülür bir iyileşme ortaya çıkıyor.

Somon DNA Aşısı Pİ System hakkında detaylı bilgi ve uygulamayı yapan klinikleri öğrenmek için tıklayın >> www.somondnaasisi.com

Peptid içerikli dermokozmetik ürünler ve F.I.T Peel hakkında detaylı bilgi için tıklayın >> www.renovasy.com

Peptid içerikli dermokozmetik ürünleri satın almak için tıklayın >> www.shop.optimusmedikal.com