Etkili Göz Altı Tedavi Programı Nasıl Olmalıdır?



Somon DNA Aşısı Pİ System
Kullanıcı memnuniyeti ve uzmanların tavsiyesiyle son dönemde adını sıkça duyuran Somon DNA Aşısı tedavisi göz altı morluklarını gidermek için etkin bir tedavi yöntemidir.
Bu tedavi ile göz altında yerleşen koyu halkaların ve ince çizgilerin giderilmesi sağlanır. Tedavi sadece doktor tarafından uygulanır ve 3 seanslık bir protokolü önerilir. Tedavide gözaltına somon DNA molekülleri enjekte edilir. Tedavi sonunda gözaltındaki halkalar giderilir. Cilt yapısı toparlanarak parlaklık kazandırılır. Çevresel faktörlerin olumsuz etkilerine karşı da gözaltını güçlendirir.


F.I.T Peel Göz Altı Protokolü
İğneli yöntemlerden çekinenler için Renovasy F.I.T Peel Gözaltı protokolünü tavsiye edebiliriz. Bu peeling sistemi de gözaltındaki sorunları çözmeyi vadediyor. Bir kaç seanslık uygulama sonrası koyu halkalar ve ince çizgilerde gözle görülür bir iyileşme ortaya çıkıyor. Ancak bu yöntemin Somon DNA Aşısı ile kombinlemesi sonucu etkinliği maksimuma çıkmaktadır.

Dermokozmetik
Gözaltı ve çevresi temizlemede kullanılacak temizleme ürününün kesinlikle alkol, Paraben, sabun içermemesi gerekir. Bu tarz maddeler göz çevrenizde tahriş, hassasiyet ve erken yaşlanma belirtilerinin ortaya çıkmasına sebep olur. Bunun yanı sıra temizleyici ürününüzün içerisinde peptid bulunması cilt sağlığınız için gereklidir. Peptidler cildi onarmalarının yanı sıra cildin çevresel faktörlere karşı direnç kazanmasına da katkıda bulunurlar.

Düzenli olarak göz kremi de kullanmak gerekir. Bu sayede göz çevresi nemini kazanarak morluk, şişme ve yaşlanma belirtilerine karşı güçlendirilir. Ancak yine içerik önemlidir. Peptid içermesine dikkat ederseniz uzun süreli etkinlik sağmamız olursunuz.


Somon DNA Aşısı Pİ System hakkında detaylı bilgi ve uygulamayı yapan klinikleri öğrenmek için tıklayın >> www.somondnaasisi.com

Peptid içerikli dermokozmetik ürünler ve F.I.T Peel hakkında detaylı bilgi için tıklayın >> www.renovasy.com


Peptid içerikli dermokozmetik ürünleri satın almak için tıklayın >> www.shop.optimusmedikal.com