Yazın Göz Çevresi Bakımı


Göz çevresi hassastır ve yazın güneşin etkisiyle daha çabuk yıpranıp yapısı bozulmaya uğrar. Göz çevresi için yaz bakımını 3 adımda tamamlayıp, göz çevrenizin yeniden yapılandırılmasını sağlayabilir ve göz çevrenizi yaşlanmaya karşı korunaklı hale getirebilirsiniz.

1 Doğru Temizleme
Temizleyicinizin kesinlikle yağ, alkol, paraben, renklendirici ve sabun içermemesi gerekir. Bu maddeler ince ne narin olan göz çevrenize telafisi olmayan zararlar verecektir. Aynı zamanda temizleyicilerle göz çevrenizi temizlerken, irritasyona yol açmamak için göz çevresine çok bastırmadan, nazikçe masaj yapar gibi makyajın temizlenmesi gerekir. Temizleyici ürününüzün içeriğinde peptidlerin olması da önemlidir. Peptidli temizleyiciler sayesinde makyajınızı temizlerken göz çevrenizin çevresel faktörlerin zararların korunmasını sağlarsınız. Ve yaşlanmaya karşı göz çevrenizi güçlendirirsiniz. 
Peptid İçerikli Renovasy Cleansing Gel >> http://shop.optimusmedikal.com/Cleansing-Gel,PR-5.html

2 Yoğun Nemlendirici Bakım
Göz çevresi her zaman yoğun nemlendirmeye ihtiyaç duyar. Göz çevresi için seçeceğiniz göz bakım kreminizin içeriği de son derece önemlidir. Yanlış ürün seçimi göz çevrenize telafisi mümkün olmayan zararlar verecektir. Yine göz kreminizde paraben, renklendirici, koruyucu madde ve glüten benzeri cilde zararlı maddeleri içermemesi gerekir. Özellikle göz kremi seçerken koyu halkaları giderip göz altı aydınlatmayı sağlayan buğday proteinleri olması ve çevresel faktörlerin olumsuz etkilerinden korunması için peptid içermesi gereklidir.
Peptid İçerikli Renovasy Eyes Contour Cream >> http://shop.optimusmedikal.com/Eyes-Contour-Cream,PR-8.html

3 C Vitamini ile Yoğun Bakım
Mevcut bakımınıza ek olarak göz çevrenizi yazın güneşin olumsuz etkilerinden korumak için c vitaminli özel bir bakım sunmanız gerekir. Bunun için C vitamininin nano teknolojik yapıda olması önemlidir. Bu sayede C vitamini molekülleri cildin alt katmanlarına kadar inip etkinliğini o bölgede daha net biçimde gösterir. C vitamini antioksidan etkisiyle kılcal damarları kuvvetlendirerek gözaltı morluklarını tedavi eder. Göz çevresini pürüzsüzleştirir ve anti-aging etki sağlar.

Nano Teknolojiye sahip Vitamin C Power Touch >> http://shop.optimusmedikal.com/Vitamin-C-Power-Touch,PR-12.html

Tüm Renovasy Dermokozmetik ürünlere ulaşmak için tıklayın >> http://shop.optimusmedikal.com/index.php

Renovasy Dermokozmetik  ürünler hakkında detaylı bilgi için tıklayın >>