Güneş Lekelerinden Korunma Yolları Nelerdir?



Yazın daha çok parlayıp ısıtan güneş, yararlarının yanında zararlarıyla da dikkat çekiyor. Peki güneş konusunda nelere dikkat etmek gerekiyor?

Güneş ışınları her cilt için zararlıdır ancak bazı cilt tipleri güneşin zararlarından çok daha derin etkilenir. Bazı ciltler yapısal olarak bazısı da kimi uygulamalar sonrasında daha yoğun güneş hassasiyeti hisseder.

Basit bir cilt bakımından sonra güneşe çıkmanın sakıncası yoktur ancak kişiye güneşe duyarlanma yaratacak asitli peeling gibi bir uygulama yapıldıysa mutlaka güneşten korunulması gerekir.

Lekelenmemek için ne yapmalı?

Bahar ve yaz ayları ile karlı kış günlerinde yüz bölgesinin güneşten etkin bir şekilde korunması (şapka ve güneşten koruma faktörü 30 ve üzerinde koruyucu krem kullanımı) çok önemli görülüyor. Özellikle bahar ve yaz aylarında yüz bölgesine yapılacak ağda, sir ağda, ipli epilasyon veya kimyasal peeling gibi işlemler de leke oluşumunda veya tetiklenmesinde önemli rol oynuyor.

Güneşin leke oluşumunu tetikleyici ve yaşlandırıcı etkilerine karşı

Cilt tipinize uygun yoğun bir nemlendirici kullanılması öneriliyor. Kremin peptid içermesi çevresel faktörlerden korunmanızı da sağlayacaktır.

Vitamin C leke ve yaşlanmaya karşı muthiş bir savaşandır. Ancak c vitamin içerdiği belirtilen her üründen etkin bir sonuç beklemek hatalıdır. C vitamininin formu ve teknolojisi etkinliği konusunda size yardımcı olacaktır. Nano teknolojik C vitamini ürünleri, sayesinde UVA ve UVB hasarına karşı cildiniz korunur. Ciltte varolan leke ve ince kırışıklıklarda azalma görülür.

Uzmanlar tarafından önerilen bir diğer yöntem ise güneşe maruz kalmadan önce Somon DNA Aşısı Pİ System uygulatmanızdır. Sistem cildin içten beslenmesine ve güçlenmesine yardımcı olur. Nemine kavuşan ve UV ışınlarına karşı direnç kazanan cilt leke ve kırışıklık gibi olumsuzluklardan etkilenmez. Yine system, varolan leke ve kırışıklıkların giderilmesine de katkı sağlar. Aynı zamanda cildin geçliğine kavuşmasını ve parlamasını sağlar. 30 yaştan itibaren her yıl bir kür uygulatılması sayesinde güneş hasarından korunmanızı garanti eder. Pİ System, somon dna molekülleri ve hyaluronik asit ile uygulanan kombine bir tedavidir. Tedavinin ilk seansından itibaren cildinizdeki iyileşmeyi görmeniz mümkündür.

Somon DNA Aşısı Pİ System ile ilgili detaylı bilgi için tıklayın >>> www.somondnaasisi.com

Peptid içerikli bakım ürünleri için >> www.renovasy.com


Nano Teknolojiye sahip C vitamini ürünü hakkında detaylı bilgi ve satın alım için tıklayın >>> http://shop.optimusmedikal.com/Vitamin-C-Power-Touch,PR-12.html