Güneş Lekeleri Nasıl Tedavi Edilir?



Her cilt sorununda olduğu gibi leke sorununda da leke meydana gelmeden önce önlem almak ve oluşumunu engellemek gerekir. Asıl önemli olan cildi koruyabilmektir. Unutulmaması gereken en önemli konu önlem almanın sorun ortaya çıktıktan sonra tedavi etmeye çalışmaktan daha kolay ve garanti sonuç getirdiğidir.

Güneşe çıkmadan önce her mevsim mutlaka güneş koruyucu kullanılmalıdır. UV ışınları sadece ciltte lekelenmeye yol açmaz aynı zamanda erken yaşlanmanın da en büyük sebebidir. Cilt özellikle yazın iyi nemlendirilmiş olmalıdır. Nemlendiricilerin peptid içerikli olması ayrıca önemlidir. Çünkü peptidler cildi çevresel faktörlerden korur.

Bunun yanı sıra leke ve yaşlanma tedavisinde C vitamininin rolü büyüktür. Ancak C vitamini her  üründe aynı etkinliği göstermez. Nano teknolojiyle üretilen C vitamini ürünleri içerdiği C vitaminini cildin alt katmanlarına ulaştırarak etkinliğini gösterir.

Güneşe çıkmadan önce Somon DNA Aşısı Pİ System tedavisinden önerilen protokol ışında 3 kür yaptırılması durumunda cilt güneşin hasarına karşı korunmuş olur. Bu tedavi ile cildin lekelenmesi, güneş hasarına bağlı olarak erken yaşlanması ve parlaklığını yitirmesinin önüne geçilir. Sistem sayesinde cilt alt katmanlarından desteklenir ve yapısı düzenlenir. 30 yaşından itibaren herkesin yaptırılması önerilen bu sistem, ilk seanstan itibaren cilde elastikiyet ve nem kazandırır. Cildi yapısal olarak kuvvetlendirmesinin yanı sıra cilde kaybettiği parlaklığı ve gençliği de sunar. Önlem olarak uygulanan Pİ System, leke ve erken yaşlanmış ciltlerin tedavisinde de kullanılarak üstün sonuçlar elde etmektedir.

Somon DNA Aşısı Pİ System ile ilgili detaylı bilgi için tıklayın >>> www.somondnaasisi.com


Nano Teknolojiye sahip C vitamini ürünü hakkında detaylı bilgi ve satın alım için tıklayın >>> http://shop.optimusmedikal.com/Vitamin-C-Power-Touch,PR-12.html