Gelinlerin Karşılayabilecekleri Cilt Sorunları ve Nedenleri?


Her hangi bir pürüzün çıkmaması için canla başla mücadele  ettiğiniz o en özel gününüzde cildinizde oluşabilecek en ufak bir sorunun canınızı nasıl sıkabileceğini hiç düşündünüz mü?
Evlenme sürecinde gelin adaylarını bin bir meşakkatlerle dolu bir serüven bekler. Her şeye yetişmek ve mükemmel sonuçlar almak çabası gelin adaylarını oldukça yorar ve bazı durumlarda bu yorgunluk sağlıklarını bile bozmaya yeter! Stres, yorgunluk, uykusuzluk, dengesiz beslenme, kilo değişimi gibi bir çok faktör gelin adaylarının sadece ruhsal değil fiziksel olarak da yıpranmalarına sebep olur. Özellikle cilt bu tarz faktörlerden oldukça hızlı biçimde etkilenir! Fakat unutulmamalıdır ki sorunların kaynağını bilirsek onların oluşmasına engel de olabiliriz.
Peki cildi bu kadar çabuk etkileyebilecek sorunlar nelerdir?
1 – Stres: En önemli sorun süreçteki gerginlikler ve sinir harpleridir. Bu dönem içinde, normal zamanda asla sorun yaratmayacak ufak şeylere bile takılacak kadar hassas yapıda olunabilir. Yaşanan bu stres ciltte olumsuzlukların meydana gelmesini tetikleyen en büyük sebeptir. Stresli zamanlarda cilt yapısı hızlıca bozulur. Cilt yağ ve nem dengesi değişir, cilt pürüzlü ve akneli bir yapıya bürünür. O yüzden olabildiğince stres faktöründen uzak durulması gerekmektedir.
2- Uykusuzluk: Yine strese ve kaygıya bağlı olarak ortaya çıkan bir sorundur. Uyku problemi ertesi gün yüzde kendini açıkça belli eder. Gözaltı morarması, göz çevresi şişkinliği hatta ince kırışıklıklara dahi yol açabilir.
3- Hatalı Beslenme: Cildi kısa sürede bozabilecek etkiye sahip bir diğer faktör beslenme düzensizliğidir. Aşısı yağlı ve kalorili yiyecekler bünyenizi etkidiği gibi cildinizi de olumsuz etkiler. Bu süreçte her zamankinden daha da özenli davranıp beslenme saatlerinize ve yediklerinize dikkat etmenizi öneririz. Sebze ve meyve ağırlıklı sağlıklı beslenerek cildinizin sağlık kazanmasına katkı sağlayabilirsiniz.
4- Kilo Değişimleri: Yeme-içme, uyku ve yaşam düzeninin değişimi kiloyu doğrudan etkiler. Kısa süreli kilo alıp vermeler ise vücudun formunun bozulmasına neden olur. Gelinleri ilgilendiren en önemli durum ise yaşanan bu tarz bir durumda dekolte ve göğüs bölgesinde deformasyonların ortaya çıkmasıdır. Çatlak ve ince çizgiler görünümü bozar ve estetik açıdan rahatsız eder.
5- Yanlış Uygulamalar ve Ürün Kullanımı: En çok yapılan hataların başında gelir. Kulaktan dolma bilgilerle düğünden hemen önce yaptırılan uygulamalar geri dönüşü imkansız sonuçlarla yüzleşmenize sebep olabilir. Bu sebeple bir uygulamaya karar vermeden önce iyi araştırıp güvenirliğini tespit etmeniz gerekir. Aynı şekilde cildinize süreceğiniz farklı bir krem ya da bakım da hüsranla sonuçlanabilir. Bu sebeple düğün öncesi bakımlarınızı ya da yaptıracağınız uygulamayı en az bir ay öncesinden denemelisiniz. Ürün/uygulama cildinizde istenmeyen sonuçlar ortaya çıkarabilir.
Somon DNA Aşısı cildin yeniden yapılandırılması ve onarılması için etkin tedavi sunar. Düğün öncesi gelinlerin ciltlerinin taze ve aydınlık görünmesi için yapılması önerilir. Detaylı bilgi için >> www.somondnaasisi.com

Renovasy bio-Cos Red Carpet Bakımı ile düğününüz öncesi yaptıracağınız 3 seanslık bakım ile cildiniz ışıl ışıl ve göz kamaştırıcı hale gelebilir! Detaylı bilgi ve uygulama kliniklerini öğrenmek için >> www.renovasy.com