Gelinlerin Cildi Düğüne Nasıl Hazırlanmalıdır?


Düğününüze sayılı günler kaldı, her şey kusursuz ve istediğiniz gibi peki ya cildiniz? Gelin makyajınızda dahi son modayı takip ederken cildinize yeterli bakımı ve özeni gösterdiğinizi düşünüyor musunuz?
Unutmayın güzel görünmek için birinci adım sağlıklı bir ciltten geçer. Sağlıklı cilt ise cildin ihtiyacına uygun doğru bir bakımdan!
Cildiniz, evlilik öncesi yaşanan koşturmalı süreçte stres ve yorgunluk gibi koşullardan olumsuz etkilenir. Düğün hazırlıkları esnasında cildinize gereken bakımları yapmayı ihmal edebilir ve cilt sağlığınızı farkına bile varmadan tehlikeye atabilirsiniz. Tam da bütün hazırlıklar mükemmel gidiyor derken aynaya baktığınızda durumun o kadar da mükemmel olmadığını fark edersiniz!
Bu duruma düşmemek ve o özel gecede kusursuz güzelliğinizle tüm konukların gözlerini kamaştırtmak için uzmanların cildiniz için uygulayabileceğiniz işlemlerle ilgili tavsiyelerine kulak verebilirsiniz:
Red Carpet Bakımı
Cildin günlük bakımlarının aksatmadan yapılması çok önemlidir. Özellikle kullandığınız bakım ürünlerinin dermokozmetik olması gerekmektedir. Paraben, renklendirici, koruyucu madde ve alkol içeren ürünler cilde yarardan çok zarar verir. Bunun yanı sıra kullandığınız ürünlerde peptid içerikli olması cildin onarımını sağlamak açısından faydalıdır.
Ayrıca düzenli cilt bakımı yaptırmak, cildin yenilenmesi ve canlanmasını sağlar. Ancak düğün öncesinde cildin sağlıklı bir forma kavuşması ve ışıldaması için daha etkin bir bakım gerekir.
Bu süreçte yaptırılması gereken en etkili yöntem Renovasy bio-COS Red Carpet bakımıdır. Red Carpet bakımını bir haftalık aralarla 3 seans uygulatmak gereklidir.  
Yüz ve dekolte bölümü için uygulanan bu bakımda amaç; Cilt yenilenmesini sağlamak, cilde pürüzsüz, taze ve ışıltılı bir görünüm kazandırmaktır.
Straplez gelinlik tercih edecek olan gelin adayların bu bakımı yaptırmaları özellikle bir bütün olarak kusursuz görünmeleri için önerilir.
Renovasy bio-COS Red Carpet bakımı özel olarak hazırlanmış bir formülasyona sahiptir. Bakımın içeriğinde bulunan güçlü elementler, cildi dış etmenlerden korur. Teknolojisi sayesinde tüm bileşenler cildin alt katmanlarına ulaştırılır ve hedef alanda görevlerini tamamlamaları sağlanır. Böylece cildin yapılandırılması, onarılması ve aydınlanması sağlanır.
Uygulama sırasında kişi ağrı ve acı yaşamaz. Sonrasında da kızarıklık ve soyulma gibi etkiler görülmez. Bu yüzden çok konforlu ve risksiz bir uygulamadır. Yapılan her seans sonrasında cildin aydınlandığı ve canlandığı görülür. Bakımın cilt üzerindeki etkisi bir ay kadar sürmektedir. Bir ay süresince cildiniz sağlıkla ışıldamaya devam edecektir.
Somon’un Gücü
Gelinler için önerilebilecek bir diğer yöntem ise Somon DNA Aşısı’dır. Bilimsel araştırmalara göre strese maruz kalan kadınların vücudunda hücrelerin daha fazla serbest radikal ürettiğini, bu zararlı maddelerin de cilt sağlığını tehdit ettiği ortaya çıkmaktadır. Süreçte strese bağlı olarak, cilt nem ve yağ dengesi bozulur, ciltte akneler artar, ciltte pürüzler meydana gelir.
Ayrıca yorgunluğa ve dengesiz beslenmeye bağlı olarak ciltte matlaşma, cansız bir görünüm ve gözaltlarında sorunlar ortaya çıkabilir. Estetik görünümü etkileyen bir diğer sorun da dekoltelerde meydana gelen ince çizgiler, çatlak ve deformasyonlardır.
Tüm bu sorunlara Somon DNA Aşısı ile çözüm sunulabilmektedir. Deri altına enjekte yöntemi ile yapılan bu uygulamada amaç cildin yapısal olarak güçlendirilmesi ve derinlemesine nemlendirilmesidir. Uygulama sonucunda yeniden yapılandırılması sağlanan ciltte, sağlıklı, pürüzsüz ve aydınlık bir görünüm elde edilir.
Somon DNA Aşısı uygulaması sonrasında, cildin nem ve yağ dengesi düzene konur, bu sayede cildin pürüzsüz bir görünüme sahip olması sağlanır. Yoğun nemlendirme sayesinde mat ve cansız görünen cilt eski parlaklığına ve canlılığına geri döner. Gözaltında meydana gelen koyu halkalar, şişlikler ve yorgunluğa bağlı olarak ortaya çıkan ince çizgiler giderilir. Dekoltelerdeki ince çizgi ve deformasyonlarda Somon DNA Aşısı ile tedavi edilebilir.
Uygulamada hyaluronik asit ve somon DNA molekülleri kombine olarak kullanılır. Yüz ve dekolte için 7 ve 15 gün aralıklarla tekrar eden toplam 4 seans önerilir. Uygulama bölgesi lokal olarak uyuşturulur ve uygulamada ince uçlu enjektörler kullanılır, bu sebeple kişi yoğun bir acı hissetmez. Uygulama 30 yaş ve üzeri herkese rahatlıkla yapılabilmektedir.

Somon DNA Aşısı cildin yeniden yapılandırılması ve onarılması için etkin tedavi sunar. Düğün öncesi gelinlerin ciltlerinin taze ve aydınlık görünmesi için yapılması önerilir. Detaylı bilgi için >> www.somondnaasisi.com
Renovasy bio-Cos Red Carpet Bakımı ile düğününüz öncesi yaptıracağınız 3 seanslık bakım ile cildiniz ışıl ışıl ve göz kamaştırıcı hale gelebilir! Detaylı bilgi ve uygulama kliniklerini öğrenmek için >> www.renovasy.com