Düğün Günü Işıldayan Bir Cilt İçin Neler Yapmalı?


6 ay önce: Zaman hala sizin tarafınızda, ama yine de cilt bakımıyla ilgili tedbirli olmalı ve katı bir güzellik rejimine girişmeniz gerekli. Büyük günde kusursuz görünmek, cildinizin ışıl ışıl olmasını istiyorsanız, bunun her şeyden önce gelen ve en basit yolu bol su içmekten geçiyor. Toksinlerden arınmak ve gerekli ışıltıya kavuşmak için En etkili ve ucuz yol bu. Günde en az sekiz bardak su içmelisiniz ve su içmeyi sevmiyor ve anlamsız buluyorsanız, aroma katması için limon dilimleri kullanabilirsiniz.

5 ay önce: İyi bir cilt bakımı şart! Her sabah ve akşam temizleme – ton verme ve nemlendirme ritüelini uygulamalı ve haftada bir gerekli maskelerle ölü derilerden kurtulmayı da unutmamalısınız. Kullandığınız bakım ürünlerinin paraben, renklendirici ve gluten içermemesine de özen göstermelisiniz. Bu maddeler cildinize zarar verir. Ayrıca içeriğinde peptid bulunduran cilt bakım ürünleri kullanarak cildinizin kısa sürede yeniden yapılandırılıp kusuruz bir görünüme bürünmesini de sağlayabilirsiniz.

8 hafta önce: Cildinizi ölü deriden kurtarmanın vakti. Bu süreçte cildinize çok agresif olmayacak peelingler yapmanızı öneririz. Kişiye özel uygulamalar çok daha faydalı olacaktır. Bu uygulamalar hem cilt sorununuza özgü bir yaklaşım sunmakta hem de cildinize parlaklık ve canlılık kazandırmaktadır. Teknolojisine güvenebileceğiniz bir ürün tavisye edebiliriz. Renovasy isimli bu peeling kişiye özel uygulamalarda en güvenilen teknolojiyi sunmaktadır.

7 hafta önce: Elleriniz ve tırnaklarınız, düğün boyunca o kadar çok göz önünde olacaklar ki; yüzüğünüzü görmek isteyen akrabalar bir yana senelerce nasıl göründüklerini belgeleyecek fotoğrafları unutmayın… İşte bu yüzden şimdiden el ve tırnak bakımına başlamalı. En üzerinde yapılandırma ve canlandırma istiyorsanız Somon DNA Aşısı Pİ System size bu konuda yardımcı olacaktır. Aynı zamanda dekolte ve yüz deformasyonlarının da bu sistemle iyileştirileceğini unutmayın. Ve bunlar için 7 hafta öncesi çok uygundur.

6 hafta önce: Prova zamanı! Saç stilistiniz ve makyözünüzle görünümünüze son şeklini vermek için randevulaşın ve bu arada da esas gün için randevunuzu teyit etmeyi ihmal etmeyin! Ve tabi ki ışıltınızı kazanmak için Red Carpet Bakım seanslarını not etmeyi unutmayın. Ne kadar güzel bir saç ya da makyaja sahip olursanız olun, cildiniz sağlıklı ışıltısıyla göz kamaştırmadığı sürece tüm bu çabalar boşa çıkacaktır.


4 hafta önce: Sıkı cilt bakımı rejimine devam, çok az kaldı. Bu arada gün içinde yorgun, susamış cildinizi yumuşatmak ve nemlendirmek için yanınızda  mutlaka peptitli kreminizi bulundurun – özellikle de klimalı bir ofiste çalışıyor iseniz. Ve alkolden uzak durun. Stresli ya da gergin hissediyor olsanız bile, alkol alımını minimum düzeyde tutmalısınız; çünkü cildinizi de saçınızı da kurutmakta üstüne yok!

2 hafta önce: Red Carpet Bakımınızın son seansına da girmiş ve bakımı tamamlamış olacaksınız. Böylece tüm süreçte yaptığınız bakımlarla birlikte cildinizin sağlıklı parlamasını sağlayacaksınız.

Somon DNA Aşısı cildin yeniden yapılandırılması ve onarılması için etkin tedavi sunar. Düğün öncesi gelinlerin ciltlerinin taze ve aydınlık görünmesi için yapılması önerilir. Detaylı bilgi için >> www.somondnaasisi.com
Renovasy bio-Cos Red Carpet Bakımı ile düğününüz öncesi yaptıracağınız 3 seanslık bakım ile cildiniz ışıl ışıl ve göz kamaştırıcı hale gelebilir! Detaylı bilgi ve uygulama kliniklerini öğrenmek için >> www.renovasy.com

Peptid içerikli Renovasy Cilt Bakım Ürünleri için tıklayın >> www.renovasy.com