Erkeklerin Estetiğe Olan Merakı Arttı


Amerikan Estetik Cerrahi Derneği'nin (ASAPS) istatistiklerine göre son 15 yılda erkeklere uygulanan estetik cerrahi işlemlerinde %100 den fazla artış oldu. Estetik girişimler her ne kadar hala kadınların tekelinde gibi görünse de erkekler de ameliyatlı ya da ameliyatsız estetik uygulamalarda kadınlara rakip durumuna geldiler.
Saç ektirme işlemi bir kenara bırakıldığında dünyadaki tüm cerrahi ya da cerrahi olmayan estetik girişimlerin %10-15'i erkeklere yapılmaya başlandı. Erkekler kadınlar gibi daha genç ve güzel görünmek yerine daha dinamik, daha zinde ve daha karizmatik görünmek için estetik çözümlere başvuruyorlar.

ÇALIŞMA HAYATI BAKIMLI OLMAYA İTİYOR
Çoğunlukla aktif hayatın içinde bulunan ve çalışan erkeklerin estetik merkezlerin kapısını aşındırmaya başladığını belirten uzmanlar, en çok gençlerin çalıştığı bilişim sektöründeki erkeklerin ve bankacıların estetik müdahaleler yaptırdığını belirtiyor.
Yaş aldıkça kırışıklıklar ve sarkmalarla birlikte yüze yerleşen yorgun görüntü iş hayatında olumsuz sonuçlar doğuruyor ve bu sebeple estetik müdahaleye olan ihtiyaç gün geçtikçe daha da artıyor.
Bu alanlarda çalışan orta yaşlı kadınlar ve erkekler, zehir gibi gençlerle rekabet edebilmek için ameliyatlı ya da ameliyatsız estetik müdahalelere başvuruyorlar. Çünkü bu ortamda yaşlı olmak 'demode' ve başarısız olmayı çağrıştırıyor. Mat, solgun, kırışıklarla dolu bir yüze sahip olmak kadınlarda olduğu kadar erkeklerde de ciddi sorun yaratmaya başlıyor.
KADINSILAŞMA TEHLİKESİ
Erkeklere de kadınlara uygulanan müdahalelerin aynısının yapıldığını belirten uzmanlar, erkeklerin kadınsı görünmekten çekindiğini ve bu sebeple yapılacak uygulamalara daha hassas yaklaştıklarını açıklıyor.
Çoğunlukla erkeğin yüzündeki kimi kırışıklıklar, hafif sarkmalar onlara daha karizmatik bir görünüm kazandırır. Bu nedenle erkeklere estetik müdahale yaparken kadınlara uygulanan gençleştirici yöntemler yerine onları daha iyi ve dinç gösterecek, yorgun görüntüyü ortadan kaldıracak yöntemler tercih edilmelidir.
İyi görünmek yetenekten daha önemli
İş hayatında iyi görünmek, başarılı olmanın önüne geçmiş durumda. ABD'de yapılan araştırmalara göre yakışıklı erkekler iş hayatında diğerlerine göre %5, güzel kadınlar %4 daha fazla para kazanıyor. Görüntüsüne özen göstermeyenler ise iş görüşmelerinden mutsuz ayrılıyor. İş dünyasında estetik yaptıranların sadece kadınlar değil. Erkekler de kadınlar kadar estetiğe meraklı. Saç ektiriyorlar, göz çevresi bakımları yaptırıyor, vücutlarındaki sarkmalardan estetik dokunuşlarla kurtuluyorlar.
DOĞALLIK ÖN PLANDA
Eskiden estetik müdahale yaptıran kişilerin görüntüleri tamamen değişiyordu. Oysa günümüzde estetik anlayışın temelinde doğallık yatıyor. Hem kadınlar hem de erkekler daha genç, daha dinç ancak kendileri gibi bir görüntüye kavuşmak istiyorlar. Artık abartılı güzellik anlayışı terk edildi. Hiç kimse estetik yaptırdığının anlaşılmasını istemiyor. Bu sebeple doğal görüntüyü bozmadan gençliğin devam ettirileceği uygulamaların popüler hale geliyor. Somon DNA Aşısı Pİ System’in son dönemde artan popüleritesi de tam olarak bu sebepten doğuyor. Uygulama matlaşan, yaşlanmaya başlayan ciltlerin yeniden yapılandırılmasını sağlıyor. İnce kırışıklıklar açılıyor, matlaşan cilt gençlikteki gibi parlak ve fresh bir görünüm kazanıyor. Cilt yaşlanmaya karşı direnç kazanarak kuvvetleniyor. Gözaltında yorgun görüntü oluşturan koyu halkalar ve şişlikler gideriliyor. Ayrıca sistem saç içinde etkili! Erkeklerin genç görünmesini sağlayan sağlıklı saçlar için saç derisinin yeniden yapılandırılması sağlanıyor. Mevcut saç kökleri güçleniyor. Aynı zamanda tedavi ile fibroblastların tamiri yapılarak yeni saç köklerinin gelişimine olanak sağlanıyor. Uygulama enjektör sistemi ile deri altına enjekte edilerek yapılıyor. Toplam 10 seans yapılması önerilen uygulamanın sonunda saç derisinin yapılandırılması tamamlanmış oluyor.


Somon DNA Aşısı Pİ System hakkında detaylı bilgi için tıklayın >>> http://www.somondnaasisi.com