Erkeklerin En Çok İlgilendikleri Estetik Alanları



Erkeklere yapılan estetik uygulamalar, ameliyatlı ve ameliyatsız olmak üzere ikiye ayrılıyor. Ameliyatlı uygulamalarda; kaş asma, göz kapağı estetiği, burun operasyonları, liposuction, boyun germe, yüzdeki çizgilere yağ ve doku kokteyli enjeksiyonu, yüz germe ve alın germe ile dudak inceltme – kalınlaştırma operasyonları, erkeklerin tercih ettikleri estetik ameliyatlar arasında yer alıyor. Ameliyatsız uygulamalarda ise cilt gençleştirme ve aydınlatma sağlayan yüz revitalizasyonu, cilt yenileme sistemleri ve lazer gibi uygulamalar ön plana çıkıyor.

Yapılan estetik operasyonun sürdürülebilirliği ve var olan yaşla ilgili güzelliğin devamlılığı için tercih edilecek ameliyatsız uygulamaların mutlaka doktor ve fizyoterapist kontrolünde, konusunda uzman kişiler tarafından yapılması gerekiyor.

Saç Kaybı
Erkeklerin estetik olarak en çok kaygı yaşadığı unsur olarak karşımıza çıkan saç dökülmesi sorunu öncelikli olarak saç derisine yapılacak estetik işlemlerle son bulabilir. Saç kaybı yaşanmaya başladığında saç derisi için Somon DNA Aşısı Pİ System önerilmektedir. Bu uygulama ile saç derisinin yapılandırılması sağlanıyor ve mevcut saç kökleri güçleniyor. Aynı zamanda tedavi ile fibroblastların tamiri yapılarak yeni saç köklerinin gelişimine olanak sağlanıyor. Uygulama enjektör sistemi ile deri altına enjekte edilerek yapılıyor. Toplam 10 seans yapılması önerilen uygulamanın sonunda saç derisinin yapılandırılması tamamlanmış oluyor.
Ancak saç kaybının ileri seviyede olduğu durumlarda saç ekimi kaçınılmaz tercih haline geliyor. Yeni tekniklerle daha doğal görünümde saçlara kavuşulabiliyor. Saç kişinin daha genç görünmesine yardımcı oluyor. Bu sebeple erkekler için çok önemli ve giderek ilginin arttığı uygulamalar hep saç ile ilişkilidir.


Lazer Epilasyon
Lazer epilasyon günümüz çağdaş erkeğinin vazgeçilmez bir isteği. Sakal şekillendirme, göğüs, sırt ve kollar gibi bölgelerde lazer epilasyon uygulaması en çok istenen uygulamalar. Erkekler bu sayede kendilerini daha bakımlı ve genç buluyorlar.

Botox
Düzensiz veya aşırı çalışan kaslardaki sinir uyarılarını geçici olarak durdurmaya yönelik geliştirilen edavi yöntemi botox, hiçbir alerjik reaksiyona sebep vermediği gibi etkisini aylarca koruyabilir. Koltuk altı, el ve ayak terlemesi tedavisinde de botox uygulanıyor. Günümüzde bir çok erkek bu uygulamaya başvuruyor.

Somon DNA Aşısı Pİ System
Sistem genç ve aydınlık bir görünüme kavuşmak isteyenler için kaçınılmaz bir fırsat sunuyor. Özellikle erkeklerin bu uygulamaya olan yakınlığı, uygulamanın doğal ifadeye zarar vermiyor olmasından kaynaklanıyor. Uygulama sonrası cilt yapısı düzenlenerek cildin yaşlanmaya karşı direnç kazanması sağlanıyor. Cilt üzerindeki ince çizgiler yok ediliyor. Cilt gençlikteki gibi aydınlık ve fresh bir görüntüye kavuşuyor ve tüm bunlar rağmen doğal görüntüyü bozacak herhangi bir bozulma oluşmuyor. Aynı zamanda bu aşının tedavi protokolleri arasında göz çevresi koyu halka ve şişlik giderme tedavisi de mevcut. Uygulama hem yüz hem de gözaltı için intredermal olarak uygulanan enjekter yöntemiyle yapılıyor.

Renovasy Biyodinamik Cilt Onarım Sistemi
Leke, akne, kılcal damarlanma, hassasiyet gibi cilt sorunlarını gidermek, cildin sağlıklı forumuna kavuşmasını sağlamak ve cildi çevresel faktörlerin yaratacağı olumsuzluklara karşı korumak için başvurulan bir sistemdir. Renovasy bio-COS bir çeşit kimyasal peeling olarak sayılsa da, kimyasal peelingten üstün özellikleri bulunmaktadır. Kişiye özel olarak hazırlanan kimyasal asitler ve cilt sorunlarına özgü oluşturulmuş elementlerin bir araya getirildiği karışım, cildi koruyucu anti-aging etkili bir baza konularak cilde uygulanmaktadır. Baz sayesinde cilt asitlerin yakıcı etkisinden korunuyor, bu sayede uygulama esnasında ve sonrasında kişinin son derece konforlu bir işlem yaşaması sağlanıyor. Cildin ihtiyacına göre haftada bir defa 4 seans yapılması öneriliyor.

Somon DNA Aşısı Pİ System hakkında detaylı bilgi için tıklayın >>> http://www.somondnaasisi.com


Renovasy Biyodinamik Cilt Onarım Sistemi hakkında detaylı bilgi için tıklayın >>> www.renovasy.com