Erkeklerin En Çok karşılaştıkları Estetik Sorunlar



Günümüzün çağdaş erkekleri daha genç ve canlı görünmek istiyor. Bu sebeple uzmanlar artık estetik uygulamalarda erkeklerin de kadınlar gibi önemli bir müşteri profili oluşturduğunu belirtiyor!

Aslında erkeklerin talepleri kadınlardan daha farklı değil. Daha genç, daha canlı bir görüntüyü elde etmek ve korumak istiyorlar. İş yaşamında rakipler arttığında erkekler tecrübenin önemine rağmen daha genç olanın veya genç görünenin daha fazla şansı olduğunu biliyorlar ve bunu istiyorlar. Orta yaş bunalımı denen durum ise diğer bir estetik yaptırma nedeni olarak karşımıza çıkıyor. Ayrılıkların arttığı son yıllarda tekrar biriyle görüşmek için de daha genç ve bakımlı görünme isteği artıyor.

Saç Dökülmesi
Erkeklerin estetik pastasında en önemli rol aldığı kısım saç kaybıyla başvurulan saç mezoterapisi, saç ekimi. Sonrasında ise lazer epilasyon gelmekte. Saç kaybı yaşamaya başlayan erkekler önlem olarak saç mezoterapi yöntemlerine yaklaşıyor. Son dönemde bu bağlamda başvurulan yöntemlerden en etkilisi Somon DNA Aşısı Pİ System’dir. Bu uygulama ile saç derisinin yapılandırılması sağlanıyor ve mevcut saç kökleri güçleniyor. Aynı zamanda tedavi ile fibroblastların tamiri yapılarak yeni saç köklerinin gelişimine olanak sağlanıyor. Uygulama enjektör sistemi ile deri altına enjekte edilerek yapılıyor. Toplam 10 seans yapılması önerilen uygulamanın sonunda saç derisinin yapılandırılması tamamlanmış oluyor.

Ancak saç kaybının ileri seviyede olduğu durumlarda saç ekimi kaçınılmaz tercih. Yeni tekniklerle daha doğal görünümde saçlara kavuşulabiliyor. Saç kişinin daha genç görünmesine yardımcı oluyor. Bu sebeple erkekler için çok önemli ve giderek ilginin arttığı uygulamalar hep saç ile ilişkilidir. Yine lazer epilasyon günümüz çağdaş erkeğinin vazgeçilmez bir isteği. Sakal şekillendirme, göğüs, sırt ve kollar gibi bölgelerde lazer epilasyon uygulaması en çok istenen uygulamalar.

Yüz Estetiği (Yaşlanma, Akne Skarları, Lekeler)
Yüz estetiğine de erkekler kadınlar kadar meraklı. Erkeklerin özellikle son yıllarda yaşlanma karşıtı uygulamalara kadınlar kadar ilgisi var. Kadınlara göre daha dayanıklı bir cilt yapılarına sahip olsalar da maalesef erkeklerin de zamanı durdurmak gibi bir yetiler yok. Bu sebeple yaşlanmaya bağlı olarak ortaya çıkan, ince çizgileri, kırışıklıklar, lekeler, matlaşma, cildin kalınlaşması ve yapısal forumunun bozulması gibi çeşitli sorunlar erkeklerin de korkulu rüyası. Özellikle cilt revitalizasyonuna olan ilginin artması da bu sorunlardan doğan rahatsızlıktan kaynaklanmaktadır. Yine erkek cildi için Somon DNA Aşısı Pİ System uygulaması önerilmektedir. Bu sistem sayesinde cilt yaşlanmaya karşı güçlü hale getirilmekte, mevcut hasarlar onarılmakta ve cilt aydınlık bir görünüme kavuşturulmaktadır. Bu uygulamanın yoğun olarak tercih edilmesinin bir diğer sebebi ise uygulama sonrasında ifadenin bozulmamasıdır. Özellikle erkekler için çok hassas ve önemli bir konudur. Görünüm değişmeden genç bir forma sahip olma fikri ve hasta memnuniyeti Pİ System’in popüler bir uygulama haline gelmesini sağlamıştır.

Gözaltı Morluk/Şişkinlik
Aynı zamanda erkekler gözaltı sorunu için de birçok estetik kliniğin kapısını aşındırmaktadırlar. Pİ System, gözaltı aydınlatma sorunlara da tedavi olanağı sağlamaktadır. Sistem, şişkinlik ve koyu halkalarda da etkindir.

Bu uygulamaların dışında dövme sildirme, deri lekelerinin yok edilmesi, sivilce izlerinin yok edilmesi gibi uygulamalar çok talep görmektedir.

Aşırı Terleme
Bunun yanında aşırı terleme sorunun tedavisi için başvuran erkek sayısı da azımsanmayacak kadar arttı. Özellikle kol altı terlemesinin engellenmesi, iş adamlarında alın terlemesinin azaltılması için başvuran birçok farklı alanda mevcut.

Cerrahi İşlemler
Estetik uygulamaların cerrahi boyutunda ise saç ekimini takiben öncelikli talep burun estetiği ve göz kapağı estetiğidir. Bunu takiben vücut şekillendirme de en sık istenen uygulamalar arasında sayılabilir.


Somon DNA Aşısı Pİ System hakkında detaylı bilgi için tıklayın >>> http://www.somondnaasisi.com