Somon DNA Aşısı ile Güneşten Korunun!


Zararlarının farkında olsak da güneşten uzak durmak istemiyor kendimizi güneşin karşı konulmaz enerjisine bırakıyoruz. Ancak bir kaç ay sonra cildimizin bozulmaya başlamasıyla yaptığımız hatanın farkına varıyoruz. Çok geç kalmadan güneşe karşı önlemlerinizi alıp güneşin cildinize zarar vermesine engel olabilirsiniz.

Son yıllarda sık tatile gitme ve solaryuma girme gibi değişen sosyal eğilimlerle birlikte giyinme alışkanlıklarının da değişmesi, güneş ışınlarına maruz kalınma oranının artmasına ve güneşe bağlı gelişen deri kanserleriyle daha çok karşılaşmamıza yol açıyor. Bu artışın bir diğer nedeninin de ozon tabakasının incelmesiyle dünya yüzeyine ulaşabilen zararlı güneş ışınlarının artması olduğuna dikkat çekiliyor. Güneş ışınlarının zararlarına açık olmak, deri kanserlerine neden olmasının dışında cildimizin normalden önce yaşlanmasının da en önemli nedeni olarak gösteriliyor. Aşırı güneş ışığına maruz kalmak cildin erken yaşlanmasına sebep oluyor. Bunun dışında derinin kalınlaşması, kırışıklıkların ve sarkmaların meydana gelmesi, güneş ve yaşlılık lekelerinin ortaya çıkması, cildin matlaşması ve nem kaybına uğraması gibi bir çok olumsuz sonuç ortaya çıkıyor.

Ne Yapmalı?
Güneşe maruz kalmadan önce mutlaka korunma uygulamalarına başvurun. Son dönemde güneş hasarlarından korunmak için uygulanan en etkin yöntem olarak uzmanların tavsiye ettiği yöntem Somon DNA Aşısı Pİ System’dir. Bu yöntem cilt yapısını güçlendirip güneşin hasarın karşı korumalı olmasını sağlamaktadır. Pİ System ile cilt yoğun biçimde nemlendirilip, kollajen ve elastin üretimi artırılır. Bu sayede cilt daha canlı, güçlü ve sağlıklı bir hale gelir. Güneş sonrası ortaya çıkabilecek leke, kırışıklık, matlaşma gibi sorunlara engel olur. Uygulama deri altına enjekte edilerek yapılmaktadır. Uygulamada somon dna molekülleri ve hyaluronaik asit kombine olarak kullanılır. Toplam 4 seans yapılan aşı da uygulama aralıkları 7 gün olarak belirlenmiştir. İlk seanstan itibaren ciltteki iyileşme görebileceğiniz şekilde gelişir. Seanslar tamamlandıktan sonra ise ciltte parlama ve elastikiyetinde artık gözlemlenir. Yani bu sistem hem güneşten korunmanızı ve hasarlarına karşı cildinizi güçlendirmenizi hem de cildinizin gençlik formuna kavuşmasını sağlar. Son dönemde bu kadar yoğun olarak tercih edilmesinin sebebi de budur. Pİ System, kullanıcıların memnuniyetleri sayesinde en çok kullanılan koruma ve yenileme programı olmuştur.
Ayrıca hyaluronik asitli içeriğe sahip kremler kullanarak güneşin cildinizde ortaya çıkaracağı kurumanın önüne geçebilirsiniz. Haftada cilde yoğun nem sağlamak amacıyla peptidli bir nem maskesi yapılması tavsiye edilir. Böylece cildin UV ışınlarına karşı korunması sağlanır.


Somon DNA Aşısı Pİ System hakkında detaylı bilgi için tıklayın >>> www.somondnaasisi.com

Peptidli Dermokozmetik ürünler için tıklayın >> www.renovasy.com