Işıltı Saçan Bir Cilt İçin


Düğününüzde ışıl ışıl parlayan sağlıklı bir cilde sahip olmak için Renovasy Işıltı Bakımı ile tanışın!

DÜĞÜNÜNÜZDE CİLDİNİZDEKİ IŞILTIYI GÖRMEYE HAZIR MISINIZ?

Renovasy bio-COS Işıltı Bakımı’ndan sonra cildim hemen ışıltıya kavuşur mu?

Renovasy bio-COS Davet Bakımı’nız bittiği anda cildinizin aydınlandığını ve ışıltı kazandığını göreceksiniz. Üzerine uygulayacağınız makyajın sizi daha canlı ve aydınlık gösterdiğini fark edeceksiniz.

Renovasy bio-COS Işıltı Bakımı neden bu etkiyi gösterir?

Renovasy bio-COS Işıltı Bakımı özel olarak hazırlanmış bir formülasyona sahiptir. Bu formülasyon ile cildin taze, aydınlık ve eşit bir görünüm kazanması sağlanır. Bakımın içeriğinde bulunan güçlü elementler,  cildi dış etmenlerden korur. Teknolojisi sayesinde tüm bileşenler cildin alt katmanlarına ulaştırılır ve hedef alanda görevlerini tamamlamaları sağlanır. Böylece cildin yapılandırılması, onarılması ve aydınlanması sağlanır.

Renovasy bio-COS Işıltı Bakımı etkisi ne kadar süre devam eder?

Bu özel bakımın cilt üzerindeki etkisi bir ay kadar sürmektedir. Bir ay süresince cildiniz sağlıkla ışıldamaya  devam edecektir.

Renovasy bio-COS Işıltı Bakımı’nı kaç seans yaptırmak gerekir?

Renovasy bio-COS Davet Bakımı’ını bir haftalık aralarla üç seans uygulatmak gerekmektedir. Bu bakım ile cildinizin ışıl ışıl ve göz kamaştırıcı hale gelmesi sağlanır. Davetlerinizden önce bakımı yaptırmak cildinizin ışıldamasını sağlamanız için yeterlidir. 

Işıltı Bakımını Yaptırabileceğiniz Klinikleri Öğrenmek İçin Tıklayın >>>  http://renovasy.com/satis-noktalari/