Düğün Öncesi Cilde Nasıl Bir Bakım Yapılmalı?




Gelin Makyajında sezon modasını takip ederken, cilt bakımını ihmal etmeyin. Gelin cilt bakımı düğün öncesi en önemli konu başlıklarınızdan biri olmalı. Unutmayın güzel bir makyajın birinci koşulu güzel bir cilttir.

Peki, gelin için cilt bakımı nasıl yapılmalı?

Cildin günlük bakımlarının aksatmadan yapılması çok önemlidir. Stres, yorgunluk, beslenme gibi olumsuz koşullardan arınmanın en kolay yolu günlük cilt temizliği ve bakımını aksatmadan yapmaktan geçmektedir. Gelin makyajının ciltte düzgün durması da ancak pürüzsüz bir ciltle mümkün olur. Kullanacağınız ürünlerin cildi onaracak yapıda olması bu açıdan önemlidir. İçeriğinde peptid bulunan ürünler cildinizin yapısal olarak gelişmesine katkıda bulunacaktır.

Gelin için cilt bakım önerileri arasında bir de cilt maskeleri vardır. Düğünden birkaç ay önce de haftalık düzenli cilt maskelerine başlayabilirsiniz. Bu maskeler hem cildinizi daha canlı gösterecek hem de cildin yenilenmesine yardımcı olacaktır.

Haftalık bakım için önerebileceğimiz cilt maskesi:

Renovasy Anti-Aging Mask; yorulan, stresle boğuşan ve makyaja maruz kalan cildinizi dinlendirecek çok işlevli bir maskedir. Haftada bir kullanımı cildinize gereken nem desteğini vermeye yeterli olacaktır. Cilt nemine kavuşurken aynı zamanda aydınlanmış bir görünüme bürünür.

Düğün Öncesi Cilt Bakımı

Makyajın ciltte daha uzun süre kalması için cildin nemlenmiş ve pürüzsüz olması gerekir. Bu iki unsur gelin makyajının olmazsa olmazları… Cilt nemlendirici önerilerimiz:

Renovasy Extreme Impact Cream, cildinizi nemlendirir, nemi cildinize hapsederek gün boyunca nem dolu bir cilde sahip olmanızı sağlar. Cildin pürüzsüz ve canlı kalmasına yardımcı olur. Ürünü her gün sabah akşam düzenli kullanarak cilt yapınızı iyileştirebilirsiniz.

Tabi düğüne hazır olmak için bu kadarı yeterli olmayacaktır. Gelinlere özel bir cilt bakımı da cildin kusursuz görünmesi ve ışıl ışıl parlaması için gereklidir. Kusursuz güzelliğin keyfini çıkarmak için Renovasy Işıltı bakımı’na başvurmanız faydalı olacaktır. Son dönemde çok popüler olan bu uygulama Hollywood bakımı olarak da bilinmektedir. Bakımın amacı cilde ihtiyacı olan ışıltısını geri kazandırmaktır.

Renovasy Işıltı Bakımı’nın düğünden bir ay önce haftada bir yapılmak üzere 3 seans yaptırılması önerilir. Bu sayede cilt pürüzsüz bir yapıya sahip olur. Aynı zamanda görenleri hayrete düşürecek bir aydınlanma kazanır.

Renovasy Işıltı Bakımını Yaptırabileceğiniz Klinikleri Öğrenmek İçin Tıklayın >>>  http://renovasy.com/satis-noktalari/