Cildiniz Yaza Hazır Mı?


Yaz boyunca güneşin cildinize verebileceği zararların neler olduğunu biliyor musunuz? Peki bu zararlara karşı cildinizi nasıl hazırlıyorsunuz?

Cildinizi güneşin zararlı etkilerinden korumak için cildinizi derinlemesine nemlendirmek ve bu nemi ciltte muhafaza etmek gerekir. Bunun için cildinizde bazı tedbirler almanız şarttır.

Güneş Koruyucu Krem: Sadece yaz aylarında değil her mevsim güneş koruyucu krem kullanılmalıdır. Bu kremler cildin güneş hasarına uğramasını önler ve cildi rahatlatır.

Cilt Bakımı: Her gün düzenli olarak cilt temizlemek ve nemlendirmek önemlidir. Aynı zamanda iki hafta da bir düzenli olarak profesyonel cilt bakımı da cildin güçlenmesi için gereklidir. Cilt bakımında cildin onarımını ve güneşe karşı güç kazanmasını sağlayacak olan peptidlerin kullanılmasına dikkat edilmelidir.

Somon DNA Aşısı: Son dönemde uzmanların sıklıkla tavsiye ettiği Somon DNA Aşısı Pİ System ile güneşin zararlı etkilerine karşı cilt koruması sağlanmaktadır. Deri altına enjektör yöntemi ile yapılan sistemde hyaluronik asit ile cildin yoğun biçimde nemlendirilmesi, somon DNA molekülleri ile esneklik kazanarak yapısal olarak güçlenmesi amaçlanmaktadır.  Özellikle yaz aylarına girdiğimiz bu dönemde yoğun olarak tercih edilen bu yöntem, cildinizi neme doyurmasının yanı sıra nemi cildinize hapsederek her daim nemli kalmasına katkıda bulunur. Uygulama güneş hasarından korunmayı sağlamaktadır ve hem genç hem de olgun ciltler için önerilmektedir.

Peptid İçerikli Kremler: Sert havalarda cilt nemini daha hızlı biçimde kaybeder. Bu sebeple uzmanlar cildin sık sık nemlendirilerek rahatlatılması gerektiğini önerirler. Özellikle yazın kullanılacak olan kremlerin içeriklerine her zamankinden daha çok dikkat etmek gereklidir. Derin nemlendirme için içeriği kuvvetli bir krem kullanmak gerekir. Ancak bu tarz kremler yoğunlukları sebebiyle yaz aylarında cildi ağırlaştırır. Bu sebeple kullanılacak olan kremin derinlemesine nemlendirme sağlarken aynı zamanda cildi ağırlaştırmaması önemlidir. İçeriğinde peptid olan kremler kullanarak, cildin korunmasını, yapısal olarak güçlendirilmesini ve nemlendirilmesini sağlayabilirsiniz.

Peptid İçerikli Maskeler: Yaz aylarında haftada bir kullanımı önerilen peptid içerikli nem maskeleri ile cildin rahatlatılması ve onarılması sağlanır. Cilt derinlemesine nemlendirilerek, sağlığına ve parlaklığına kavuşur. Kurumaya ve güneş hasarına karşı direnç kazanır.

Somon DNA Aşısı Pİ System ürünü hakkında detaylı bilgi edinmek için tıklayın >> www.somondnassisi.com

Peptid içerikli Renovasy Kremleri için tıklayın > www.renovasy.com

Cilt kurumasını engelleyen ve cilde yoğun nem desteği sağlayan Anti-Aging Mask ürünü ile tanışmak için tıklayın >> http://renovasy.com/urunler/cilt-bakim-urunleri/cilt-besleme-nemlendirme/renovasy-anti-aging-mask/