Güneşin Zararlarından Korunmak İçin Ne Yapmalı?


Mevsimlerle birlikte cildin ihtiyaçları da değişir. Kışın soğuk ve kuru havaya alışan ciltlere havalar ısındığında güneşin de etkisi ile farklı bakım yöntemleri uygulanması gerekir.
Cilt yaşlanmasının en önemli sebebi güneş ışınları
Yaz mevsimi ile beraber cilt güneş ışınlarına daha yoğun bir şekilde maruz kalmaktadır. Cilt yaşlanmasındaki en önemli sebep güneş ışınlarıdır. Bu nedenle bu konuda çok dikkatli olunması gerekmektedir. Güneş ışınlarından korunulmadığı takdirde cilt sağlığı bozulabilir. Tatile gitmeden önce cildi kuvvetlendirecek, nemlendirici etkili işlemlerin yapılması faydalı olacaktır.
Güneş ışınlarından korunmak için cildinizi bol bol nemlendirin
Nem maskesi içerikli cilt bakımları ve cildi nemlendirmek için Somon DNA Aşısı uygulanabilmektedir. Bu uygulamalarda somon dna molekülleri ve hyalüronik asit kombinasyonu kullanılmaktadır. Deri altına enjektör yöntemi ile yapılan uygulamada, ilk seansta Somon DNA molekülleri ile cildin elastikiyeti ve cilt kalitesi artırılır, 7/14 gün sonra yapılan ikinci seansta ise cildin nem dengesi düzene sokularak cildin nem kaybına karşı direnç kazanması sağlanır. Toplam 4 seans olarak uygulanan Somon DNA Aşısı Pİ System, mevsim geçişlerinde özellikle yaz aylarına gireceğimiz bu günlerde uzmanlar tarafından yapılması önerilen uygulamaların başında gelmektedir. Sistem sayesinde cilt güneşin zararlı UVB ışınlarının hasarından korunur ve yaşlanma etkilerini en aza indirir. Yaz bakımı için cildin yüz, dekolte ve güneş gören yerlerine uygulanması önerilir. Uygulama sonrası cildin uzun süre nem kazanmasını sağlamakla birlikte güneş hasarına karşı cildi korumaktadır. Aynı zamanda cilt uygulama sonrasında daha canlı ve parlak hale gelir.
Kışın kullandığınız nemlendiriciyi güneş koruma faktörlü nemlendiriciyle değiştirin
Güneş koruyucu kremler havaların ısınmasıyla birlikte düzenli olarak uygulanmalıdır. Saat 11.00-16.00 arası direkt güneş altında kalmamaya, bu saatler dışında da şemsiye altında durmaya özen gösterilmesi gerekmektedir. Şapka, güneş gözlüğü ve açık renkli ince kıyafetlerle de mekanik olarak desteklenmelidir. Bu dönemde cilt daha fazla kuruduğu için bol bol nemlendirilmelidir.

Somon DNA aşısı ile ilgili detaylı bilgi için tıklayın >> www.somondnaasisi.com


Uygulamayı yaptıran klinikleri öğrenmek için tıklayın >>> http://www.somondnaasisi.com/#!satis-noktalari/