Boyun Kırışıklığına Engel Olmak İçin


Boyun ve etrafındaki cilt ve dokular hassas yapıdadır; incelme, sarkma ve belirgin kırışıklıklar gibi yaşlanma belirtilerini göstermeye duyarlıdır.  Daha da kötüsü, bu bölge, nemlendirici, güneş koruyucu ve benzeri diğer cilt bakım ürünlerini ta ki yaşlanma belirtilerinin net bir şekilde ortaya çıkışına kadar fark etmeyip, uygulamayı unuttuğumuz bir bölgedir. Neyse ki artık , cerrahi olmayan yöntemlerle boyun ve dekolte bölgesinin görünümünü yenilemek ve gençleştirmek mümkün.
Boyun ve Dekolte Estetiği: “Cilt Yaşlanması” bir çok farklı sebebin veya kombinasyonlarının varlığını gösterebilir. Hangi tedavinin sizin için doğru  olduğunu belirleyebilmek için; hangi sebebin sizdeki cilt yaşlanmasına neden olduğunu belirlemek veya birkaç sebep varsa en belirgin olan sebebin tamirini planlamak gerekir. Boyun cildindeki yaşlanmanın en belirgin iki sebebi kırışıklıklar ve güneş hasarıdır. Bununla birlikte boyun derisi yüz ve dekolte bölgesindeki deriye göre daha incedir, bu nedenle kollajendeki (cildin su tutmasını, elastik, esnek ve genç görünmesini sağlayan temel protein) azalma boyun bölgesinde daha belirgin bir etkiye sahiptir ve cildin kırışıklık, koyu renk lekelenme (hiperpigmentasyon), sarkma ve katlanmalara karşı hassas olmasına neden olur.
Uzmana Danışın: Bir doktora danışmak birçok açıdan önemlidir. Konusunda uzman bir doktor cerrahisiz yöntemlerle boyun kırışıklıkları için sizi doğru yöntemlere yönlendirecektir. Yine alabileceğiniz sonuçlar konusunda sizi bilgilendirir ve cilt yenileme teknikleri konusunda farklı yöntemlerden sizin cildiniz ve yaşınıza uygun çözümler sunabilir.
Somon DNA Aşısı: Özellikle kollojen kaybı ve baş eğme mimiği ile oluşan  yatay boyun çizgileri için somon DNA aşısı Pİ System son derece etkilidir. Somon DNA molekülleri ve hyaluronik asit ile kombinlenerek yapılan bu tedavi cildin yeniden yapılandırılması için kullanılmaktadır. Kollajen yapıyı destekleyen ve cildin nem dengesini düzene sokan bu sistem cildin yaşlanmaya sürecini yavaşlatır. Yüze, boyna ve dekolte bölgesine enjekte edilerek uygulanır. Cildin yapısını düzenler ve ilk uygulama sonunda bile cilt ince çizgilerden arınmış ve parlak bir yapıya bürünür. 7-14 gün aralıklarla 4 seans tekrar edilmesi önerilen tedavi sonunda cilt kalitesi artar ve görünümü düzelir.

Biyodinamik Cilt Onarım Sistemi: Cildin yenilenmesi için etkin bir anti-aging yöntemidir. Renovasy Biyodinamik Cilt Onarım Sistemi Anti-aging protokolü ile ince kırışıklık ve hafif koyu renklerde çok iyi bir sonuç sağlar. Daha derin kırışıklıklar ve güneş/yaşlılık lekelerinde ise görünümü azaltabilir ancak boynun tam tamiri için Somon DNA Aşısı ile kombinleyerek kullanmak tedavi etkinliğini artırır.
Tüm bu tedavilerde önemli olan; konusunda uzman bir doktorla boyun yaşlanmasına neden olan sorunun tespit edilip sonrasında tedavinin belirlenmesidir. Estetik Medikal terapilerin hepsinde olduğu gibi sonucun kalıcılığı; alkol-sigara içme, az su tüketimi, aşırı güneş maruziyeti, solaryum, aşırı kilo kaybı gibi etmenlerle kısalır, kollojen bakımlar, iyi ve düzenli beslenme ve kimyasallardan uzak durma, doğru güneş koruyucu ve nem arttırıcı ürünlerle uzar. İyi bir hekim boyun bölgenizin tedavisi sırasında dekolte ve el bölgenize de aynı işlemleri uygulayarak gençliğinizin bir bütün olmasını ve uzun ömürlü olması için de yanındaki Estetiysen ile kollojen bakımlarınızı ve seçmeniz gereken güneş koruyucuları size önerir. Sağlık ve gençlik bir bütündür.

Somon DNA Aşısı ile ilgili detaylı bilgi için tıklayın >>> www.somondnaasisi.com


Renovasy Biyodinamik Cilt Onarım Sistemi ile ilgili detaylı bilgi için tıklayın >>> www.renovasy.com