Cilt Lekelerinden Korunma Yolları


Uzmanlar, güneşli havaların yaklaşmasıyla birlikte korumasız ve dikkatsiz bir şekilde güneşle maruz kalmanın birçok zararlı etkisinin olduğuna dikkat çekiyor! Peki bu cilt sorunlarının başında gelen lekelerden tamamen korunabilmek mümkün mü?
Tabiki Mümkün! Doğru koruma yöntemlerini bilerek bilinçli biçimde hareket ederseniz güneş hasarını en aza indirebilirsiniz!
Öncelikle bilmeniz gereken en önemli unsur, güneş ışınlarının gün içinde bile cildinize ulaştığı anda cildinize zarar verebileceğidir. Bu demek oluyor ki güneş hasarına uğramamak için sadece yaz tatili boyunca güneşten korunmanız yeterli olmayacaktır. Gündüz saatlerinde dışarıda olduğunuz her an bu tehditle karşı karşıyasınız! Bu sebeple cildinizi her daim koruyabilecek tedbirler almak zorundasınız. Unutmayın güneş ışınları hem cilt sağlığınızı hem de estetiğinizi bozar. Cildinizin erken yaşlanmasına ve cildinize tamiri zor lekelerin oluşmasına neden olur.
Güneş lekeleri (melazma) genellikle yüzde görülen kahverengi oluşumlardır. Kadınlarda erkeklere oranla daha sık görülen güneş lekeleri, koyu tenli kişilerde daha sık ortaya çıkar. Yüzdeki güneş lekeleri genellikle üst dudak, yanaklar ve alın gibi güneşe açık bölgelerde gözlenir. Nadiren çene ve ön kollarda oluşabilir. Deriden koyu renkli, düzensiz, sınırlı, deriden kabarık olmayan lekeler şeklinde kendini gösterir.
Güneş lekelerinden ve güneşin zararlı etkilerinden korunmak için yüksek faktörlü koruyucu kremler kullanmak gerekir. Ancak güneş koruyucu krem sürdürüldüğü için direkt olarak güneş ışınlarına maruz kalmak korumanın etkisini azaltabilir. Bu nedenle geniş kenarlı şapka takmak ve güneş gözlüğü kullanmak gerekir. Bunun yanı sıra açık renkli ve vücudun leke oluşan bölgelerini koruyacak kıyafetler de giymek gerekir. Ayrıca güneş ışınlarının en yoğun olduğu saatlerde gölgede bulunmak gerekir.
Bu yöntemler hepimizin bildiği ve uygulamaya çalıştığı klasik yöntemlerdir. Gelişen teknoloji bize farklı bir korunma yöntemi daha sunmaktadır. Son dönemde uzman hekimler tarafından oldukça sık yapılan bu uygulamanın adı Somon DNA Aşısı Pİ System’dir. Bir çoğunuz yöntemi cilt gençleştirme yöntemi olarak duymuş olsa da bu yöntemle güneşin cildinize vereceği radyasyon hasarları da engellenmiş olur. Yaz aylarına girmeden önce mutlaka kürün tamamlanarak cilt yapısının güçlendirilmesini öneren uzmanlar, bu yöntemi yılda bir defa uygulatmanın yeterli olacağı görüşünde! Güneşin zararlı ışıklarına karşı cildi kuvvetlendirerek bu hasarı en aza indiren yöntem cildin gelişmesini ve yenilenmesini sağlamaktadır. 4 seanslık bir kür olarak, deri altına enjektör yöntemi ile uygulanmaktadır. Cildin güneş hasarına karşı koruma amacıyla önerilen bu yöntem aynı zamanda cildin ışıldaması ve aydınlık bir hale gelmesini de sağlar. Böylece yaz boyunca ışıldayan cildinizle göz kamaştırmış olursunuz. Pİ System sayesinde cildiniz sağlığına kavuşur, onarılır ve güneş de dahil olmak üzere tüm çevresel faktörlerin olumsuz etkilerinden korunur.
Somon DNA Aşısı Pİ System uygulaması hakkında detaylı bilgi için tıklayın >> www.somondnaasisi.com

Somon DNA Aşısı Pİ System uygulamasını yapan klinikleri öğrenmek için tıklayın >> http://www.somondnaasisi.com/#!satis-noktalari/cyw7