Güneş Erken Yaşlanma ve Leke Sorunu Yaşamanıza Sebep Olur!



Güneş erken yaşlanma ve lekelenme gibi cilt sorunlarının ortaya çıkmasına neden olur. Her iki cilt sorunu da tedavisi zor olan sorunlardandır. Bu sorunlar ortaya çıktıktan sonra gidermek için uğraşmak yerine bu sorunlar çıkmadan önce cildinizi korumanız çok daha kolay bir yoldur.

Güneşin zararlı ışınlarından korunmak için Somon DNA Aşısı Pİ System’den yararlanabilirsiniz. Pİ System, UVB ve UVA’nın cilde verdiği radyasyon hasarını engeller. Böylelikle cildiniz leke ve yaşlanmaya karşı direnç kazanır.
Yaz aylarına girmeden yaptırılması önerilen bu sistem cildin yapısını onarır ve kuvvetlendirir. Klinik olarak etkinliği kanıtlanan bu sistem, somon DNA molekülleri ve hyaluronik asitin kullanıldığı kombine bir tedavi sunmaktadır ve toplam 4 seans yapılmaktadır.

Pİ System, deri altına enjektör yöntemiyle uygulanır. İlk seanstan itibaren ciltteki iyileşme fark edilir. Yapılan klinik araştırmalar sonucu ciltte %15 Nem, %22 Elastikiyet artışı gözlemlenmiştir.

Yaz öncesi cildinizin sağlığa kavuşup onarılması ve güneşe karşı dayanıklı hale gelmesi için Somon DNA Aşısı Pİ System’den yaptırın!

Somon DNA Aşısı Pİ System uygulaması hakkında detaylı bilgi için tıklayın >> www.somondnaasisi.com


Somon DNA Aşısı Pİ System uygulamasını yapan klinikleri öğrenmek için tıklayın >> http://www.somondnaasisi.com/#!satis-noktalari/cyw7