Boyun Kırışıklıkları Nasıl Önlenebilir?


Boyun sarkması ve kırışması nasıl giderilir
-Boyun kırışıklığını engellemek için yatış tarzınızı değiştirmeniz gerekir. Sırt üstü ve kabarık olmayan bir yastıkta yatmanız boyun kırışıklığınızı azaltacaktır.

-Otururken veya hareket halindeyken boyun kısmı son derece dik tutulmalıdır. Boynunuzu dik tutarsanız kırışıklıkları engellemiş olursunuz.

-Gün içinde yapacağınız boyun hareketleri kırışıklıkları engeller. Sağa ve sola, yukarı ve aşağı yapılan boyun egzersizleri oldukça faydalıdır.

-Boyun kırışıklıklarına en iyi gelen spor dalı yüzmedir. Boynunuzu daima ileri doğru tuttuğunuz için kırışıklıkların oluşması oldukça güçtür.


-Boyun masajı yapmak kırışıklıkların engellenmesini sağlar. Boynunuza masaj yaparken aşağıdan yukarı doğru hareketlerle ve mutlaka yoğun nem sağlayan kremlerden yardım alarak masaj yapmalısınız.


Boyun sarkması ve kırışması nasıl tedavi edilir?
Sarkmayı azaltan tüm yöntemler çene altında ve boyunda sarkmasında kullanılabilir.  Boyun derisi sarkması, kırışması şikayetlerinde Somon DNA Aşısı etkilidir. Uygulamaların 7/14 gün aralıklarla dört seans yapılması önerilir. Sonrasında boyun derisi toparlar. İşlemlerle birlikte destekleyici bio-COS bakımları da yapılırsa çok daha iyi sonuç alınır.  Kombine tedaviler her zaman daha hızlı ve daha güzel toparlanma sağlar. Boyunda enine kırışıklıklar ve boyun kaslarının belirginleşmesi  şikayetinde etkili olan Somon DNA Aşısı ile cilt yüzeyi gelişir ve düzeltilir. Somon DNA molekülleri ve hyaluronik asit ile yapılan bu uygulama kırışıklıkları açmanın yanı sıra cildin kalitesini artırarak yaşlanma sürecinin yavaşlatılmasını sağlar. Uygulama sonrasında cilt yeniden yapılandırılarak elastikiyetine kavuşur. Bu sayede yüzey gerginleşir, çizgi görünümü azalır.
 

Somon DNA Aşısı Pİ System ile ilgili detaylı bilgi için tıklayın >>> http://optimusmedicalhaber.blogspot.com.tr