Pİ System ile Boyun Kırışıklıklarınızı Kontrol Altına Alın!



Somon DNA Aşısı Pİ System tedavisi yüz yapılandırması ve gençleşmesi tedavisinde gösterdiği etkinliği boyun ve dekolte bölgesinde de göstermektedir.
Genç ve aydınlık bir yüzde kırışık ve sarkmış bir boyun düşünülemez. Yaşlanma tedavisi bir bütün olarak ele alınmalıdır. Tedavi yaptırmadan önce cildin ihtiyaçlarını doğru tespit etmek gerekir. Cildin sağlıklı ve parlak olabilmesi için yılda bir defa Pİ System uygulaması yapılması önerilmektedir.

Cilt yapısının kuvvetlendirilmesi sayesinde yaşlanmanın önüne geçilmesi sağlanır. Cildin en hassas bölgelerinin başında gelen boyun ve dekolte bölgesinde etkin tedavi sunan Somon DNA Aşısı, bu bölümün derinlemesine nemlenmesini sağlar. Güneş hasarından en çok etkilenen bu bölgeyi UVB’nin hasarına karşı korur. Bu sayede cildin kırışması ve sarkması engellenir.

4 seans uygulanması önerilen bu sistemde 7-14 gün aralıklarla Somon DNA molekülleri ve hyaluronik asit kombine olarak uygulanır. Enjektör ile deri altına yapılan sistemde ilk seanstan itibaren kademeli olarak cilt kalitesi artar. Cilt parlak ve aydınlık bir yapıya bürünür. Günden güne sağlığına kavuşan cildin yapısı güçlenir ve gelişir. Cildin nemi ve elastikiyeti artar. Bu sayede sıkılığı da artmış olur. Sarkma ve kırışıklıklarda gözle görülür bir iyileşme seyredilir.

Uzmanlar son dönemde boyun ve dekoltede sarkma ve kırışıklık şikayeti olan hastalara bu sistemi uygulatmalarına önermektedirler.
Sistemle ilgili detaylı bilgi için tıklayın >>> www.somondnaasisi.com


Uygulaması yapan klinikleri öğrenmek için tıklayın >>> http://www.somondnaasisi.com/#!satis-noktalari/cyw7