Yaşlanma Sebebi Elastikiyet Kaybı



Yaş ilerledikçe ciltte kırışıklıklar, sarkmalar ve mat bir görünüm ortaya çıkar. Kollajen ve elastin kaybı yüz kontöründe bozulmalara sebep olur. Ancak sağlıklı bir ciltle de yaşlanmak mümkündür. Cildin yapısı çökmeden önce güçlendirirsek ya da kaybettiklerini yerine koyarsak, yaşlanma izleriyle savaşmak zorunda kalmayız.

Yaşlanma belirtileri herkeste farklı bölgelerden farklı şikayetlerden başlayabilir.  Ancak bu şikayetlerin çoğu yüz derisindeki elastikiyet kaybından kaynaklanmaktadır.

20’li Yaşlar:
Ciltteki elastikiyet  kaybı 20’li yaşların  sonunda kendini gösterir. Ciltte elastin üretimi yavaşlamaya, cilt gevşemeye ve hacmini kaybetmeye başlar.

30-40’lı Yaşlar:
Ciltte elastin lifleri bozulmaya uğrar. Ciltteki yaşlanma izlerinin açığa çıktığı yaş aralığıdır. Cilt sarkması  gözle görülür bir hal alır. Sarkma geniş bölgelerde görülür.

50 ve Üzeri Yaşlar:
Cildin elastikiyetini yoğun olarak kaybettiği yaşlardır. Bu sebeple cildin kırışıklıkları derin, sarkması yoğundur. Yüzde kontur kaybı gözlemlenir. Bunun
yanı sıra gıdı ve boyun bölgesinde de hasarlar görülür. Ancak bu genel bir bakış açısıdır ve herkes bu süreçten aynı şekilde etkilenmez.

Cilt Elastikiyetini Kaybetmemek İçin Çaba Harcayın!

Cildinizdeki elastikiyet kaybını önlemek için; uyku düzeninize dikkat edin, alkol ve sigaradan uzak durun, sık kilo değişikliklerinden kaçının, aşırı karbonhidrat ve şeker tüketmekten kaçının, günde en az 2 litre su
için, aşırı kahve tüketerek cildinizi kurutmayın. 20’li yaşlarla birlikte peptid içerikli dermokozmetikler kullanmaya başlayın, cildin kalitesini artıran ve cilde elastikiyet desteği sunan Somon DNA Aşısı’na başvurun.

Somon DNA Aşısı ile ilgili detaylı için tıklayın >> www.somondnaasisi.com


Uygulamayı yapan klinikleri öğrenmek için tıklayın >> http://www.somondnaasisi.com/#!satis-noktalari/cyw7