Cilt Sarkmasını Önlemek İçin Neler Yapmalı?




- Özellikle açık tenli, renkli gözlüyseniz cildinizi ekstra korumanız gerekiyor. 3 saat aralıklarla güneş koruyucu ürünleri yeterli miktarda sürmeye ve 3 saatte bir tekrarlamaya özen gösterin.

- Uykunuzun düzenli olmasına dikkat edin. En az 7-8 saat uyumayı asla ihmal etmeyin.

- Sigara ve alkol tüketmeyin.

- Sık kilo değişikliklerinden kaçının.

- Aşırı karbonhidrat ve şeker tüketmeyin, vitaminden zengin meyve ve sebze yiyin.

- Belli yaştan sonra üretimi azaldığı için dışarıdan da destek olarak Q enzim 10, Alfa lipoik asit ile antioksidanları doktorunuza danışarak kürler halinde kullananın.

- Sabah kalktığınızda cildinize uygun bir nemlendiriciyi yer çekiminin tersi yönünde aşağıdan yukarı doğru masaj uygulayarak lenf dolaşımını uyarın, ödemi çözün. Nemlendiricilerinizin içeriklerinde peptid olmasına özen gösterin. Peptidler cildi iyileştirici etki gösterir aynı zamanda peptidler anti-aging tedaviler için de önemlidir.

- İçeriğinde sabun olan temizleyicilerden uzak durun. Sabun cildi kurutarak yapısını bozar.

- Boyun çizgilerinin artışına engel olmak için çok yüksek yastıkları tercih etmeyin.

- Günde en az 2 litre su içerek cildinizin nemlenmesini sağlayın.

- Aşırı kahve tüketerek cildinizi kurutmayın.

- Cilt nemini düzene sokan Somon DNA Aşısına başvurun. Bu sistem, nemine kavuşan cildin kalitesini artırır ve yaşlanmaya karşı cildin direnç kazanmasını sağlar.

Cilt Elastikiyetini Kaybetmemek İçin Somon DNA Aşısı!

Cildinizdeki elastikiyet kaybını önlemek için; uyku düzeninize dikkat edin, alkol ve sigaradan uzak durun, sık kilo değişikliklerinden kaçının, aşırı karbonhidrat ve şeker tüketmekten kaçının, günde en az 2 litre su
için, aşırı kahve tüketerek cildinizi kurutmayın. 20’li yaşlarla birlikte peptid içerikli dermokozmetikler kullanmaya başlayın, cildin kalitesini artıran ve cilde elastikiyet desteği sunan Somon DNA Aşısı’na başvurun.

Somon DNA Aşısı ile ilgili detaylı için tıklayın >> www.somondnaasisi.com


Uygulamayı yapan klinikleri öğrenmek için tıklayın >> http://www.somondnaasisi.com/#!satis-noktalari/cyw7