Cilt Sorunlarının Etkin Tedavisi Nasıl Olmalıdır?




Yetişkinlerde görülen cilt sorunları çok çeşitli ve kişiye özgürdür. Her cildin ihtiyacı birbirinden farklıdır. Bu sebeple tedavisinin de özel olması gerekir. Tek bir yöntemle her cildin sorunu çözmek mümkün değildir.

Yetişkinlerde görülen akne, akne skarları, leke, yaşlılık izleri, hassas cilt ve kuperoz gibi sorunlara etkin bir tedavi sunulması gereklidir.

Ciltlerinde bu veya benzeri sorunlar yaşayan kişilerin doğru tedavi yöntemlerine başvurmaları gerekir. Aksi takdirde kişiler ciltlerini iyileştirmek isterken çok daha kötü bir sonuçla karşı karşıya kalabilirler.

Her bireyin cildi kendine özgürdür ve bu sebeple genel tedaviler aslında tam olarak kişinin cilt tedavisine yönelik olamamaktadır. Cilt sorunlarının tedavilerinin kişiye özel olması gereklidir. Ancak cildin ihtiyacına özel olarak formüle edilen bir sistemin kişilerin cilt sorunlarına doğru cevabı vermesi mümkündür.

Renovasy F.I.T Peel tedavisinin de çıkış noktası tam olarak budur! Bu tedavi kişinin cilt ihtiyaçlarına yönelik özel bir formülasyon sunar. Tedavide cilt ihtiyacına yönelik kimyasal asitler ve soruna spesifik olarak hazırlanmış elementler kullanılmaktadır. Tedavide kimyasal asit kullanılmasına rağmen kişilerde tedavi esnasında ve sonrasında ağrı, acı, hassasiyet ve yanma gibi olumsuzluklar minimum düzeyde yaşanır. Bunun sebebi sistemin bir altın çilek içeren ve bu etkileri azaltmaya yönelik geliştirilen bazıdır.

Renovasy F.I.T Peel tedavisinin, fotolojik yaşlanma, hiperpigmentasyon, akne  ve kuperoz gibi bir çok cilt sorununa kişiye özel çözümler sunar. Uygulama yarım saat sürmektedir. Tedavi cildin ihtiyacına göre 4 ile 6 seans sürebilmektedir. Tedavi sonunda cilt sorunlarından arındırılır, aydınlık bir forma sahip olur ve sağlığına kavuşur.

Aynı zamanda tedavi öncesinde ve sonrasında doktorun önereceği Dermokozmetik ürünlerin kullanımı önemlidir. Ürün içeriğinde peptidlerin bulunması önemlidir. Çünkü peptidler, cildin yapısını düzeltir, cildi çevresel faktörlerin zararlarından korur. Böylece tedavi etkinliği arttırılır.

Renovasy F.I.T Peel tedavisi ile ilgili detaylı bilgi için tıklayın >>